Вселената днес е в конфликт, който носи внезапни и резки промени и изненади, доста от които неприятни. Отчуждаващо поведение, неочаквани и ненужни агресивни тенденции, които ще ни зашеметят и може да ни отнеме много време да се възстановим от тях.

Всичко може да се преобърне с главата надолу в един миг и това, което не сме си представяли, може да се случи днес, а това, от което сме се страхували, може да ни връхлети много бързо. Затова нека бъдем психологически подготвени, с бързи рефлекси и незабавни реакции. Разбира се, това, което би било желателно, е ние да сме тези, които предизвикват всичко, за да можем да се освободим от оковите и зависимостите.

Ето и кои знаци са засегнати днес:

Телци, Лъвове, Скорпиони и Водолеи, би било добре, ако вие сте тези, които правят изненадите, защото те идват и преобръщат ситуациите у дома или на работното място. В противен случай ще се превърнете в жертви и то по доста неприятен начин.

Овен, Везни, Раци и Козирози, вие сами блокирате своя план относно финансите и любовния си живот, за това внимавайте, защото може да изгубите всичко. Бъдете подготвени за всички възможни ситуации.