Енергията, която ни изпращат планетите днес, ни подтиква да предприемем действия, дори и със сила, за да постигнем това, което сме замислили. Отлагането на нещо, което искаме ще бъде голяма грешка. Ще бъдем обхванати от нетърпение и бързане и не са изключени спънки, препятствия и поражения.

В късният следобед ще успеем да възстановим стабилността на емоциите и ситуациите. Ще се сдобием с повече търпение, а основната ни грижа ще бъде да подсигурим придобитото. Това ще ни направи по-практични и реалистични.

Ето и най-засегнатите знаци днес:

Овни, Раци, Везни и Козирози, намирате стена пред себе си, така че упорството да убедите мъжа си, шефа си или човек от семейството си да промени мнението си е безсмислено. Опитайте отново в друг ден.

Стрелци, Близнаци, Деви и Риби, експериментите и рисковете днес не са позволени, нито с парите, нито с чувствата ви. Запазете контрол, за да ограничите възможните щети.

Телци, всички прожектори днес са насочени към вас. Имате късмет, воля и упоритост, така че пътят към постигането на някои от личните ви цели е отворен и никакво препятствие няма да ви отклони от тях.

Лъвове, Скорпиони и Водолеи, оставете упоритостта си настрана и наистина се вслушайте в това, което другите имат да ви кажат. Поговорете, било то със семейството си, с партньора си или на работното място, защото това, за което настоявате, може да няма кой знае какъв резултат.

Козирози, Овни, Везни и Раци, вие се чувствате уверени, сигурни и готови да вземете това, което ви принадлежи в романтичен или финансов план. Настойчивостта и търпението ще ви се отплатят.