Вселената днес ни напомня, че нищо в този живот не е даденост, затова не бива да правим големи и дългосрочни планове. Всичко може да се промени изведнъж и там, където сме в двойка, може изведнъж да се окажем сами или пък обратното. Или ще се появи силна тръпка, която ще ни разтърси от глава до пети, а после ще изчезне.

Също така, сюжетни обрати, неприятни изненади и, разбира се възможност за разделяне или желание за разнообразие са в графика, така че трябва да сме нащрек и подготвени за всякакви възможности. Експериментите с външния ни вид и най-вече с косата трябва да се избягват.

Ето и най-засегнатите знаци днес:

Телци, Лъвове, Скорпиони и Водолеи, противоречието, ексцентричността, нуждата от независимост на вас или на даден човек може да доведе до разрив в отношенията ви.

Овни, Раци, Везни и Козирози, това, което очаквате да дойде при вас от определено място ще дойде при вас от съвсем друга страна. Вие преследвате някого, а някой друг внезапно ще се появи и ще започне да преследва вас. Във финансово отношение ще имате интересен обрат.