Днес всичко ще започне да се движи с невероятна скорост. Умът ще работи без прекъсване, устата няма да се затваря, а на краката ще им пораснат крила. Общуването, находчивостта, разговорливостта, спонтанността и, разбира се, любопитството са основните му характеристики. Незабавното предаване и обмен на знания и информация, многозадачността и постоянното движение, за да се свършат нещата, разходките, общуването и запознанствата с много и различни хора ще накарат някои да се замаят, но други ще почувстват, че са останали назад и трябва да увеличат скоростта си, за да бъдат в центъра на събитията.

Кои знаци са засегнати днес?

Близнаци вие сте в най-добрата си форма. Всичките ви лични дела ще започнат да текат и ще намирате интелигентни решения на проблеми и безизходици. По отношение на информацията и познанствата просто се отпуснете малко и това е всичко...

Деви, Стрелци и Риби, ще научите много за хората около вас, но ще трябва да правите правилно разграничение, защото някои от тях ще са безполезни или ще се носят слухове, а други - не.

Телец и Скорпион, умът ви се насочва към намирането на материални ресурси, но ви трябват ловкост и бързи рефлекси, за да се възползвате от възможността.