Днешният ден ни призовава да бъдем по-дипломатични в отношенията си и да не прибързваме.Обсъждайте,пресмятайте и след това претегляйте всички факти, за да направите възможно най-правиллното заключение. Необходимо още е да бъдете обективни и да запазите дистанция от определени лица и събития. Да се поддържа хармония в отношенията не е лесна задача. Това изисква време и готовност да претеглим всичко и да направим крачка назад, ако е необходимо, така че всички да са доволни.

Ето и зодиите, които са най-засегнати днес:

Везни, упражнявайте дипломатическите си умения и се придържайте към политиката на равнопоставеност. С един хубав комплимент и усмивка може да постигнете много.

Овни, Раци и Козирози, очакват ви много проблеми във взаимоотношенията, семейни или професионални. Те обаче, могат да бъдат разрешени, стига да има искрени намерения и желание за диалог. Ако направите някоя отстъпка в името на "общото благо", няма сгрешите.

Близнаци, Деви, Стрелци и Риби, позволете на ума си да обмисли всички възможности. Претегляйте добре неащата, защото само така ще получите това, което искате във финансите или в любовта.