Днес имаме силна нужда да държим юздите и да не губим контрол над ситуациите. Ние сме методични, проницателни и не оставяме нищо на случайността. От друга страна, в атмосферата ще се разпръснат еротика и страст, желанията ни са големи и ще се опитаме да ги задоволим.

Възможно е обаче да се получи преувеличение, чувство за неудовлетвореност и постоянно да искаме още и още и нищо да не ни е достатъчно. Възможно е също така да прекалим с храната, сладкишите и различните видове удоволствия.

Кои знаци са засегнати днес?

Скорпиони и Телци, имате необходимите ресурси и каквото искате, ще бъде направено. В края на краищата кой може да ви устои? Имате право да се усмихвате хитро и да потривате ръце от радост, но се уверете, че сте намерили удовлетворение.

Лъвове и Водолеи, вие питате, изисквате и искате нещо повече. Едно не ви стига, имате две на разположение, обаче гледате само себе си и пренебрегвате нуждите на другите вкъщи или на работа, което ще донесе напрежение.

Овни, Везни, Раци и Козирози, имате късмет както във финансово, така и в сексуално отношение, но внимавайте да не се впуснете в неудовлетвореност и в крайна сметка да "похарчите" повече, отколкото ви е необходимо, и да не получите удоволствието, което търсите.