Енергията, която ни изпращат планетите днес ни дава прекомерна самоувереност и създава в нас впечатлението, че стига да искаме, можем да постигнем всичко. Усещането за победа, гордостта, дързостта, огненият ни темперамент, но и специалното ни присъствие ще ни накарат да се открояваме и да привличаме вниманието.

Днес няма да се трогваме от посредственото, мразим мизерното, искаме най-доброто за себе си и за хората около нас.Нищо не е в състояние да се конкурира с нас, ако сме уверени и вярваме в себе си и в своите способности.

Ето и най-засегнатите знаци днес:

Лъв, вие по природа сте победител, а блясъкът ви следва навсякъде. Използвайте гo и се осмелете да постигнете личните си цели. Ако имате умения, сега е подходящият момент да ги покажете на всички.

Телец, Скорпион и Водолей, вие приемате всичко много сериозно, дори това,което не трябва. Проявявайте превъзходство и не разваляйте настроението си за неща, които до утре ще сте забравили.

Овен, Везни, Раци и Козирози, стига да имате самочувствие - каквото и да желае сърцето ви, то ще го получи. Просто не забравяйте, че заслужавате най-доброто.