Днес енергията на звездите насочва вниманието ни към дома и близките ни, затова ще се опитаме да отговорим на техните нужди, да се погрижим за тях, да ги поглезим и да направим всичко възможно, за да ги направим щастливи.

Днес лесно ще контролираме емоциите си и своята чувствителност. Звездите ни съветват да не позволяваме на излишна сантименталност да ни води към действия или решения, които могат да ни поставят в трудно положение. Ще бъдем по-сдържани и ще се опитаме да организираме както личните си, така и по-практичните си дела или да бъдем последователни в това, което сме предприели.

Ето и знаците, които са най-засегнати днес:

Раците се движат встрани, като нямат цел напред, но контролират ситуациите, както и себе си. Опитайте се да постигнете най-доброто за вас и личния си живот.

Козирози, Овни, Везни, Деви, Близнаци и Стрелци, отделянето на желанията от нуждите и на "трябва" от "искам" е основният въпрос днес. Задълженията в отношенията ви, у дома или на работа са на първо място и колкото и да не ви харесва, трябва да ги свършите до край.

Телци, Скорпиони, Лъвове и Водолеи, имате късмет както във финансово, така и в романтично отношение, но бъдете внимателни. Не се поддавайте на натиск от страна на ситуациите и ще излезете победители.