Днес се очакват смущения във всяка от нашите системи. Голяма част от това, което сме изградили, може да не издържи на сътресенията и да се срути като кула от карти. Неочаквани събития, внезапни промени и неприятни развития или изненади ще ни смущават, но въпросът е да имаме бързи рефлекси, за да не бъдем изненадани. От друга страна, може би е за предпочитане да направим обратен завой, с обръщане на 180 градуса, в манталитета, възприятията и жизнения път!

Кои знаци са засегнати днес?

Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, променете себе си, преди другите да са ви променили. Колкото по-дълго се придържате към дадена ситуация, по навик или от страх, толкова повече ще бъдете подложени на изпитание. Единственото сигурно нещо в този живот е, че нищо не остава същото завинаги.

Овни, Раци, Везни и Козирози, нещата в романтичните или финансовите ви дела рязко се променят. Ако не сте привързани или не очаквате нищо, може да останете приятно изненадани. Но ако сте прекалено обвързани с крайния резултат, тогава изненадата ще бъде неприятна.