С енергията, която ни изпращат планетите, двигателите ни ще започнат да работят на пълни обороти, ритмите ще станат по-интензивни, сексуалността и енергията ни ще бъдат на високи нива, ще бъдем по-необуздани и готови да поемаме динамични инициативи, да действаме незабавно или да изискваме повече! Бързането да довършим нещата и ситуациите, състезателният дух, но и добронамереният егоизъм са елементи, които ще ни идват без усилие, така че е по-вероятно бързо да се откъснем от това, което ни задържа, и да преодолеем евентуалните пречки, които не ни позволяват да се движим напред.

Кои знаци са засегнати днес?

Близнаци и Лъв, не бива да затъвате никъде! Сега е моментът да поставите шах, да направите крачка напред и да получите това, което най-много искате. Не губете повече време!

Деви, Стрелци, Риби, Водолеи, Телец и Скорпиони, не отделяйте прекалено много време, защото може да ви прекъснат... рязко и да се скарате с началник на работа, колеги или свои хора.

Овни, Раци, Козирози и Везни, вие имате такава динамика, (освен интензивната сексуалност), че ви се налага да претендирате за нещо повече. Протегнете ръка и го грабнете, преди някой друг да го направи.