Енергията на планетите днес се опитва да ни направи по-променливи, подвижни и гъвкави. То ни приканва да се обновяваме, да се развиваме чрез знанията и информацията, които ще съберем, да намираме лесни решения и алтернативи. Въпреки това, е възможно да имаме склонност да заличим всичко и да започнем отначало, да проучим в дълбочина, да открием елементи, които не сме знаели, дори ролята на определени хора в по-широката ни среда, което ще ни помогне да имаме пълна картина на ситуациите и да действаме адекватно. Минали случаи или събития, които ще излязат наяве, ще ни изправят лице в лице с истината и ще премахнат всяка наивност или илюзия, а ние ще използваме всички средства, с които разполагаме, за да постигнем целта си.

Кои знаци са засегнати днес?

Близнаци и Водолеи, възможностите да се откъснете окончателно от неспасяема ситуация и да започнете всичко отначало са много. В края на краищата разполагате със средствата и възможностите да постигнете нещо по-голямо.

Стрелец, Дева, Риби, Лъв, Телец и Скорпион, трябва възможно най-скоро да вземете решения и да сложите край на лошите думи във връзката, дома или работата си, в противен случай нещата ще се влошат.

Козирози, Раци, Овни и Везни, бъдете предпазливи по отношение на финансов или романтичен подход, независимо колко изкусителен е той. Не бързайте да го приемате, ако не сте проучили и най-малкия детайл!