Днешният ден създава по-спокойна атмосфера, която ще ни помогне да забравим всичко, което ни тежи, уморява или наранява. Ако свалим щорите за известно време и се оставим на спокойния ритъм, позволявайки на красивите, чисти емоции да ни завладеят, това ще ни се отрази добре. Може би всъщност "случайно" нещо ще се случи и някое от желанията ни ще се сбъдне. Интуицията, въображението, вдъхновението са това, което трябва да следваме, и да си позволим да вярваме в невъзможното, докато вниманието ни трябва да е насочено към "голямата картина". Въпреки това трябва да сме внимателни, защото наивността или добрата вяра лесно могат да ни направят жертви на измама, заблуда или експлоатация.

Кои знаци са засегнати днес?

Телец и Риби можете да сбъднете едно свое желание. Никой няма да развали благоволението ви днес, стига да имате своя начин да го поискате.

Скорпиони, Близнаци, Лъвове, Деви, Стрелци и Водолеи, вие летите в облаците и всичко изглежда толкова красиво отгоре. Но имайте предвид, защото е възможно реалността да е различна и съвсем не хубава.

Овен, Везни, Рак и Козирог, вие няма от какво да се страхувате. Интуицията ви показва пътя, който трябва да следвате, за да получите това, което желаете, в романтичен или финансов план.