Енергиите, които ни изпращат планетите днес, ни призовават да затворим шумно вратата на миналото, и да започнем нов, творчески и грандиозен път, да бъдем пионери и най-вече да не се съобразяваме с никакви препятствия, колкото и трудни да са те. Със смелост, увереност в себе си, но и с голяма доза късмет, е сигурно, че ако хвърлим цялата си енергия в дадена цел, няма начин да не я постигнем. От друга страна, разбира се, трябва да поддържаме висок ентусиазъм и да упорстваме, да не се отегчаваме, ако не постигнем нещо в момента, в който го искаме.

Овни, сега е моментът, не вчера и не утре. Стегнете се, заемете позиция и действайте. Късметът е на ваша страна, но нищо няма да ви се случи от само себе си. Вие трябва да поставите началото.

Везни, Раци, Козирози, промяната на тактиката и навиците, както и на ситуациите във връзката, работата или дома ви е наложителна, за да направите крачка напред. Но бъдете много внимателни, защото сте заплашени от общ конфликт.

Стрелци, Близнаци, Деви и Риби, независимо дали в романтичен или финансов план, ще имате своите възможности да промените фактите и да се окажете в позицията на победител, стига да се осмелите и да не чакате нещо да дойде на готово.