Комбинацията на звездите ще направи наалото на деня ни хаотичен и няма да имаме нито концентрация, нито цел. Всичко в нас ще бъде объркано и може да изглеждаме изгубени в нашия свят. По-късно обаче, ще се лутаме в между мотивация и напрежение. По обяд атмосферата ще продължи да бъде напрегната, като ще ни дразни и най-малкото нещо. Ще сме готови да избухнем, в случай че някой не е съгласен с нас или нещо плановете ни се объркат.

В ранния следобед, атмосферата изведнъж става малко по-сериозна и ставме малко по-обрани в реакциите си. Силните ни емоциите бавно ще се заменят с реализъм. 

Ето и най-засегнатите зодии днес:

Лъвове, Телци и Скорпиони, не бъдете наивни. Поставяйте нещата под въпрос и не се увличайте от вълненията или желанията си, било то в романтичен или финансов план, защото ще останете разочаровани. Възможно е също така някои стрели да бъдат насочени към вас.

Козирози, от следобедните часове нататък вие поемате юздите. Вие сте олицетворение на търпението и последователността. Вярвайте в себе си и в способностите си, оставете настрана несигурността и опасенията и ще успеете, както в личен, така и в професионален план.

Овни, Раци и Везни, имате много работа и задължения за уреждане и няма да имате никакво свободно време. Дори да ви се струва, че не можете да издържите повече, не се отказвайте, защото всичко ще се подреди по-късно.

Деви, Близнаци и Стрелци, вие не сте спокойни и безгрижни и това се отнася първо за финансите ви, а след това и за любовните ви дела. Разбрали сте, че след всяко ваше грешно действие, този, който плаща за него, сте вие. За това премисляйте своите действия и няма да загубите.