Енергиите, които ни изпращат планетите днес, са изпълнени с напрежение и, разбира се, няма да бъдем просто спокойни и безгрижни. Интензивността, страстта и темпераментът ни ще екзалтират деня. Дръзки, смели и сприхави, ние можем да се отличим със стила и отношението си.

От друга страна, комфортът да изразяваме това, което чувстваме, да говорим за това, което ни притеснява и, заради което недоволстваме, е много голям. Само трябва да обръщаме внимание на тона на гласа си и на поведението си като цяло, за да не станем егоцентрични или да не започнем да хвърляме безпочвени обвинения.

Ето и кои знаци са най-засегнати днес:

Лъвове, не се сдържайте.Забавлението, еротиката и нуждата ви да правите шоу и да печелите овации едва ли ще бъдат овладени.Или ще постигнете това, което искате, или ще се изложите излишно.

Водолеи, Телец, Скорпиони, не се разстройвайте и преди всичко не действайте егоистично. Наистина се вслушвайте в това, което другите имат да ви кажат. Обсъждайте с внимание ситуациите, било то със семейството, партньора си или на работното място, защото това, което ви се предлага, може да е в интерес на всички.

Овни, Раци, Козирози и Везни, не позволявайте на желанията си да ви управляват, защото в крайна сметка ще загубите, било то в романтичната или финансовата сфера.