Топлото време най-накрая е тук и можем да захвърлим дебелите дрехи, за да се насладим максимално на приятното слънце. Настроението вече е по-ведро, хората са по-усмихнати, а мечтите - още по-големи.

Разбира се, заедно с повишаването на температурите неминуемо се замисляме за така мечтаната почивка. Почивката, която ще ни накара напълно да забравим за сивото ежедневие, за стотиците ангажименти, за вечното бързане и стрес. Сигурни сме, че и вие нямате търпение да се откъснете от напрежението на големия град, за да се възнаградите със заслужен релакс. 

Коя е любимата ви дестинация, когато говорим за плажни емоции? 

Българското Черноморие

България е една от малкото привилегировани страни, които имат излаз на море. Родното Черноморие предлага различни курорти според вкуса на туристите. Тук има за всекиго по нещо - шумни курорти, в които нощният живот никога не стихва или пък спокойни дестинации, които ни позволяват да се отпуснем.

 
Изобилие в Турция

Всички знаем, че морската почивка в турските курорти е релаксираща и изключително богата. Именно Турция е изборът на хората, които искат да забравят за ангажиментите и да се насладят на прекрасно отношение, гарнирано с огромен избор от вкусни наслади. 

 
Лазурна Гърция

Необятните гръцки плажове са прекрасен избор за всички откриватели, които обожават море и пустите плажове. Именно това е мястото, където всеки може да открие красиво заливче, в което да се почувства като крал на света. Именно Гърция е мястото, на което всеки може да открие плажа на мечтите си, който да сподели единствено с любимите си хора.

 

Безспорно е, че всеки един от нас "чува" повика на морския бряг, когато настъпят летните месеци. Има нещо магично и необяснимо в притегателната сила на морето. Точно така, идеалната почивка за всеки е почивката на морето. Но преди да се отпуснем на плажа с коктейл в ръка, трябва да открием идеалното предложение за достъпен и същевременно луксозен релакс. И макар мнозина да смятат, че това съчетание е невъзможно, имаме добра новина. Вече всеки може да открие изгодни оферти за почивка на море, които позволяват да се насладим на незабравима почивка, без да се налага да се разделяме с огромни средства.

Летните ни приключения вече могат да бъдат не само окъпани в лукс, но и на много изгодни цени. Сигурни сме, че вече сте нетърпеливи да узнаете къде можете да откриете офертите, които ще превърнат лятото ви в незабравимо преживяване. Luxury-discounts е мястото, което обединява най-добрите оферти за хотели в България, Гърция и Турция. 

Да, става дума за огромни отстъпки от луксозни хотели, в които иначе не бихме и помислили, че можем да почиваме. Все пак истинският релакс идва тогава, когато се чувстваме отлично не само навън, но и вътре. А когато отстъпката е минимум 20% на дата от цената, можем да си позволим да се поглезим.

Мечтаната почивка вече може да започне, а с помощта на Luxury-discounts тя ще бъде по-изгодна и луксозна от всякога.