Емблемата на балканската музика Драгана Миркович засвидетелства специално внимание и уважение към страната ни и всички свои български фенове. На едно от последните си участия, звездата, която на 16 декември ще зарадва публиката в „Арена Армеец“, в знак на почит към родината ни, целуна българския трибагреник.

Действието се разви пред погледа на многобройните почитатели на легендата в западната ни съседка, дошли да чуят хитовете й на живо. На едни от първите места в близост до сцената са били и родните фенове, които подариха на Драгана българското знаме. Певицата веднага вдигна високо трибагреника и показа своята обич като го целуна.

Моментът веднага бе запечатан на видео и разпространен в социалните мрежи сред привържениците на изпълнителката на „Placi zemljo“ у нас. За броени минути клипът събра рекорден брой гледания и стотици споделяния.

BEST OF концертът на Драгана Миркович ще бъде на 16 декември в зала „Арена Армеец“, с начален час 20:00 часа. Билетите вече са в мрежата на Eventi, на цена от 20 до 50 лева.