X

Дължината на косата разкрива много за вашия характер... Вижте точно какво!

от в 10:00 на 02.07.2017 в Свободно време | Интересно


Дължината на косата разкрива много за вашия характер... Вижте точно какво!

Дължината на косата разкрива много за вашия характер... Вижте точно какво!

Много са нещата, които могат да разкажат за особеностите на нашия характер - стилът на обличане, любимите обувки или грим и разбира се, прическата. Изследванията показват, че дължината на косата може да каже нещо повече за нашето поведение. Нека разберем какво е то:

1. "Момчешка прическа"

Вие сте много общителен, спокоен и сдържан човек. Лесно си намирате истински приятели, а гъвкавият ум ви помага за успешното решаване на проблемите. Приоритет за вас са удобството и красотата. Обичате работата си и влагате много сили в нея. Единственият минус е, че понякога поради излишната енергия действате прибързано.

2. Къса коса

Дамите, които предпочитат такава дължина на косата си, са честни, непретенциозни и винаги казват истината, без значение колко неприятна може да бъде тя. Те се стремят да поддържат баланс между личния и професионалния си живот. Собственичките на къса коса действат решително и обичат да опитват нови неща - включително нов имидж. Това понякога означава и промяна на настроението, затова невинаги е лесно да сте близо до тях.

3. Средно дълга коса

Вие не позволявате на проблемите да вземат връх, доволни сте от външния си вид и характер, а също така сте и в състояние да поддържате увлекателен разговор. Вашата елегантност, природна красота и свежият ви вид привличат околните.

4. Дълга коса

Жените с дълга коса са склонни да бъдат романтични и мечтателни. В личния си живот те са взискателни и дори понякога прекалено критични. Но ако се влюбят, притежателките на дългите коси се отдават напълно. Тяхното желание е да имат искрени и сериозни отношения. Такива хора са много креативни, но често имат твърде много идеи едновременно. Те просто трябва да се научат как да се самоорганизират и благодарение на упоритостта си да могат да успеят във всичко, което са замислили.Теми   коса | характер

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.