През май тази година легендарната певица Шер навърши 70 години, няколко месеца по-късно, през юни, майка й Джорджия Холт достигна изумителната възраст от 90 години! За двете сякаш времето е спряло и дори е започнало да се връща назад! Колко от нас познават дами, които са с десетки години по-млади и изглеждат доста по-повехнали? Въпреки че и Шер и майка й са споделяли неведнъж, че са прибягвали към услугите на пластични хирурзи, трябва да признаем, че корекциите им са се получили доста добре.

Личната история на Джорджия Холт е не по-малко интересна от тази на известната й дъщеря. Тя е родена на 9 юни 1926 г., като по това време майка й е едва на 13 години. Холт е от ирландски, английски, немски, френски и холандски произход. Тъй като майка й и баща й се разделят, тя е принудена да живее ту при единия, ту при другия и твърди, че е посещавала 17 различни училища. Джорджия е била омъжена цели 6 пъти, 2 от тях за двама еднакви мъже. Първият й съпруг Джон Саркисян, за когото се омъжва два пъти, е баща на известната й дъщеря Шер, чието истинско име е  Шерилин Саркисян.

През 2013 г. в Америка бе излъчен документалният филм Dear Mom, Love Cher, в който Шер разказва трудния житейски път на своята майка. Оказва се, че Джорджия била на косъм да направи аборт, преди да роди бъдещата звезда, защото била в изключително затруднено положение. Тя току-що се била разделила със съпруга си и нямала нормални доходи. Собствената й майка дори подкрепяла това решение. Джорджия решила да роди дъщеря си и въпреки че й се наложило за кратко да я остави в сиропиталище, тъй като парите просто не й достигали, тя успяла да я отгледа. "Майка ми е точно като Роки. Тя никога не се предава" - казва Шер за своята майка.

Външният ни вид и това, което излъчваме се дължи до голяма степен на вътрешната ни сила. Ти не знаеш колко чудеса криеш в себе си и колко силна си всъщност, единственото, което трябва да направиш е да повярваш!