Лятото е време, което не губи своята магия през годините. Това е идеалният момент както за повишение, така и за нова връзка! През юни 2024 година ще има две вълшебни дати, на които съкровените ви желания могат да се сбъднат. Разберете как да постигнете желаното още през първия летен месец от годината!

9 юни 2024 г.

На този ден Марс, планетата на действието, преминава в зодиакалния знак Телец, който се управлява от Венера, планетата на любовта. Марс и Венера са едни от основните планети в областта на личните отношения. На този ден трябва да отидете на курс по танци, да посетите фитнес залата или просто да се разходите, защото тогава има голяма възможност да срещнете човек, който е предопределен за вас. Ако вече имате предвид конкретен човек, определено трябва да си насрочите среща за тази дата. Доверете се на мислите си по време на срещата. Опитайте се да си отговорите на въпросите чувствате ли се уверени в него като в партньор и можете ли да си представите бъдеще заедно. Ако отговорът е да, можете да сте спокойни, че този човек ви е по съдба!

Освен това друго събитие на 9 юни е точният тригон между Луната в Рак и Сатурн в Риби, което може да доведе до важни семейни разговори и взимане на решения относно недвижими имоти. Например вие и вашият партньор може да вземете решение да заживеете заедно или той може да ви покани да отидете заедно на почивка.

22 юни 2024 г.

Периодът на пълнолуние винаги е енергийно различен от другите фази на Луната. По това време Луната сякаш чува всичките ни мисли.

На този ден ще е пълнолунието в знака Козирог. Всъщност Луната не обича да е в рационалния и земен Козирог. Неговите ограничения не дават пространство на Луната, чиято енергия тече като вода. И все пак заедно този енергичен дует създава отлична възможност за изпълнение на всичките ви желания, особено тези, които са свързани с кариерата.

Сериозният Козирог няма да толерира взимането на почивка, затова се захванете сериозно с кариерните си плановете и тогава ще получите дългоочаквано повишение или мечтаното работно предложение. И не забравяйте, че енергията на Пълнолунието не трае само един ден, а няколко дни преди пълнолунието и няколко дни след него.

Трябва да отбележим, че на 21 юни ще настъпи лятното слънцестоене. Това е един от най-важните дни в годината, когато силите на доброто влизат в най-мощното си състояние. Нещата, които сте планирали ще се сбъднат по-бързо, особено ако и леко ги подпомогнете със следния ритуал.

Подготовка за лятното слънцестоене през 2024 г.:

Ден или два преди 22 юни е необходимо да се извърши ритуал за пречистване и освобождаване. Можете да започнете с дома си, например да почистите апартамента си и да се отървете от всичко ненужно и старо.

Почистете списъка си със контакти в телефона и изтрийте тези контакти, с които вече не комуникирате. Също така изхвърлете вещите, които от много време не ви служат и само залежават в някой шкаф.

След това можете да медитирате и да изчистите мислите си от цялата негативност, натрупана през предходните дни. Освободете се от всичко, което ви дърпа назад и задържа израстването ви. Не забравяйте и за физическото си тяло.

След прочистването направете един ритуал за благодарност. Опитайте се да прекарате време сред природата, близо до дървета и водно пространство. Изпълнете се с енергия, направете с венец от клони и цветя и го спуснете във водата, като благодарите за всички добри неща в живота ви.