Американската певица Джанет Джексън най-сетне показа първата снима на сина си Ейса Ал Мана три месеца след неговото раждане, съобщи „Контакт мюзик“. Тя пусна снимката в собствения си сайт JanetJackson.com, предаде Нова тв. На нея се вижда как бебето се прозява, докато се гушка в майка си.

Под снимката тя пише: „Моето бебе и аз след час дрямка“.

Новината идва броени дни, след като стана ясно, че Джанет се развежда с бащата на детето си. Американските медии разпространиха информация, според която тя и катарският бизнесмен Уисам Ал Мана, който е неин трети пореден съпруг, вече не са заедно.

По време на своята бременност звездата стоеше настрана от обществения живот. Тя дори отмени няколко дати от световното си турне „Unbreakable“ преди да изненада почитателите си с новината, че носи дете.

Представител на Джексън не потвърди съобщенията, като според различните медии има различни причини за раздялата. Според таблоида „Мейл он съндей“ раздялата е приятелска и певицата ще живее със сина си в Лондон. Според американското издание „Пейдж сикс“ на „Ню Йорк поуст“ Мана се е опитвал да оказва твърде много контрол върху съпругата си. Изданието цитира източник, според който той е настоявал Джанет Джексън да се облича по-скромно и да ограничи провокативните танци по време на изпълненията си.

Досега певицата не е говорила много за съпруга си, чиято компания продава луксозни стоки в редица държави от Персийския залив и притежава състояние в размер на 1 млрд. долара. Двамата се ожениха на частна церемония през 2012 г.

Междувременно близки на певицата твърдят, че е много доволна от получената свобода и с удоволствие отделя цялото внимание за новородения си син.