X

Джей Зи остана без пукнат цент

от в 15:55 на 16.07.2013 в Звезди | Холивуд


Джей Зи остана без пукнат цент

Джей Зи остана без пукнат цент
До какво могат да доведат няколко погрешни залагания? Нека попитаме Джей Зи, на който късметът обърна гръб този месец.Оказа се, че в опитите си да увеличи състоянието си, гласовитият рапър губи всичко, а това, което съдбата му оставя – пропилява на борсата. Е, сигурни сме, че Бионсе ще намери начин да утеши своя любим или пък не?
 
От приятелите на Джей Зи става ясно, че всичката покъщнина и скъпите вещи вече не фигурират в иначе звездния му дом. Надяваме се да успее да запази поне него, защото зимата не е далеч! Джей Зи ще се прости с всичко, което прави един мъж горд – скъпите коли, частните самолети и луксозните яхти. Сигурни сме, че родителите му ще го подслонят, докато не нашуми с нов хит.
 

Във виртуалното пространство се появи снимка на Джей Зи и Бионсе, на която тениската на рапъра е променена с фотошоп, надписът можете да разтълкувате и сами.

Изглежда, че кризата, ударила звездата забавлява много от феновете на Бионсе, тъй като те искат да видят красивата дива сама, но ще ги разочароваме, защото освен забавната тениска на снимката, можете да видите и неустоимата Бионсе до своя любим 


 
Можете да видите оригиналната снимка тук:


 
И нека не забравяме, че ако не да печели залози, то Джей Зи има умее да открива нови таланти като Риана и Рита Ора. Сигурни сме, че това му качество скоро ще му позволи да си върне натрупаното състояние.
Теми   Бионсе | Джей Зи | криза | Риана | Рита Ора

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.