До какво могат да доведат няколко погрешни залагания? Нека попитаме Джей Зи, на който късметът обърна гръб този месец.Оказа се, че в опитите си да увеличи състоянието си, гласовитият рапър губи всичко, а това, което съдбата му оставя – пропилява на борсата. Е, сигурни сме, че Бионсе ще намери начин да утеши своя любим или пък не?
 
От приятелите на Джей Зи става ясно, че всичката покъщнина и скъпите вещи вече не фигурират в иначе звездния му дом. Надяваме се да успее да запази поне него, защото зимата не е далеч! Джей Зи ще се прости с всичко, което прави един мъж горд – скъпите коли, частните самолети и луксозните яхти. Сигурни сме, че родителите му ще го подслонят, докато не нашуми с нов хит.
 

Във виртуалното пространство се появи снимка на Джей Зи и Бионсе, на която тениската на рапъра е променена с фотошоп, надписът можете да разтълкувате и сами.

Изглежда, че кризата, ударила звездата забавлява много от феновете на Бионсе, тъй като те искат да видят красивата дива сама, но ще ги разочароваме, защото освен забавната тениска на снимката, можете да видите и неустоимата Бионсе до своя любим 


 
Можете да видите оригиналната снимка тук:


 
И нека не забравяме, че ако не да печели залози, то Джей Зи има умее да открива нови таланти като Риана и Рита Ора. Сигурни сме, че това му качество скоро ще му позволи да си върне натрупаното състояние.