Световноизвестният готвач Джейми Оливър безспорно не е от бащите, които глезят своите деца. Джейми и съпругата му Джулс очакват съвсем скоро петия си наследник. Засега 41-годишният готвач е баща на Попи, която е на 14 г., Дейзи - на 13 г., Питал на 7 г. и Бъди - на 5 г.

Съвсем наскоро той разкри една любопитна тайна от тяхното възпитание - Оливър не подарява нищо на децата си, ако не направят нещо в замяна.

"Никога няма да забравя как Попи и Дейзи ме помолиха да им купя мини скутер. Казах им "Нямате рожден ден и не е Коледа, така че няма да го получите". Джейми се замислил и решил да им даде втори шанс като казал: "Научете всички подправки и ще ви купя мини скутер. Върнаха се след час и започнаха да изреждат: копър, риган, мащерка... Тогава им казах: "Сега трябва да ги познаете със завързани очи, по аромата". Час по-късно вече можеха да разпознаят девисил и мащерка".

А каква е вашата политика относно подаръците, поставяте ли условия, за да получи вашето детенце такъв или смятате, че това не е възпитателно?