X

Джейми Оливър като баща или как известният готвач възпитава децата си

от в 13:30 на 28.07.2016 в Всичко за теб | Семейство

Оцени тази статия:
Джейми Оливър като баща или как известният готвач възпитава децата си Ева Лъчезарова

Джейми Оливър като баща или как известният готвач възпитава децата си

Джейми Оливър като баща или как известният готвач възпитава децата си

Световноизвестният готвач Джейми Оливър безспорно не е от бащите, които глезят своите деца. Джейми и съпругата му Джулс очакват съвсем скоро петия си наследник. Засега 41-годишният готвач е баща на Попи, която е на 14 г., Дейзи - на 13 г., Питал на 7 г. и Бъди - на 5 г.

Съвсем наскоро той разкри една любопитна тайна от тяхното възпитание - Оливър не подарява нищо на децата си, ако не направят нещо в замяна.

"Никога няма да забравя как Попи и Дейзи ме помолиха да им купя мини скутер. Казах им "Нямате рожден ден и не е Коледа, така че няма да го получите". Джейми се замислил и решил да им даде втори шанс като казал: "Научете всички подправки и ще ви купя мини скутер. Върнаха се след час и започнаха да изреждат: копър, риган, мащерка... Тогава им казах: "Сега трябва да ги познаете със завързани очи, по аромата". Час по-късно вече можеха да разпознаят девисил и мащерка".

А каква е вашата политика относно подаръците, поставяте ли условия, за да получи вашето детенце такъв или смятате, че това не е възпитателно? 

 


Теми   възпитание | Джейми Оливър

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.