Джейн Сиймор сподели прекрасна снимка в своя Инстаграм в понеделник. На фона на живописен басейн 71-годишната актриса, която познаваме като доктор Куин, позира усмихната и самоуверена в тъмносин бански и красив шал. Оказва се, че дизайнът на шала е на самата Джейн, като моделът се казва "Пеперудите са свободни". Кадърът беше заснет в Малибу, където звездата живее.

През април, тази година Джейн разкри, че се наслаждава на това да бъде „независима жена“, след като преди това се е подчинявала напълно на съпруга си за съвети относно своята кариера.

Сиймор се е омъжвала четири пъти. Тя сподели наскоро, че от последния си развод е научила, че може да „се справя сама“. 

Управлявам собствения си живот, управлявам собствения си бизнес, продуцирам собствените си филми и правя своя собствен избор. Много съм щастлива, че до себе си имам наистина умен партньор.“ Това споделя Сиймор, която освен че не се е отказала от кариерата си в киното, е успешен дизайнер на летни шалове. Чаровната актриса често споделя творенията си със своите последователи в Инстаграм чрез слънчеви и усмихнати снимки. 

През последните 8 години Джейн е във връзка с продуцента Дейвид Грийн. Двамата се чувстват страхотно и не искат да развалят щастието си с брак.