Години наред феновете на Дженифър Лопес размишляваха дали суперзвездата някога ще се събере с красавеца Бен Афлек, но когато тя се сгоди за бившия играч на MLB Алекс Родригес, тези надежди бяха разбити на пух и прах.

За изненада на всички, Дженифър и Алекс се разделиха в началото на 2021 г., а Бен се разведе с актрисата Дженифър Гарнър през 2018 г. За нула време се завъртяха слухове, че Джен и Бен се срещат тайно и в крайна сметка снимки на двамата заедно бяха разпространени из интернет малко след това.

След няколко месеца на "те ли са, или не са?" Дженифър официално обяви, че са заедно през юли 2021 г., публикувайки снимка в Инстаграм профила си, на която тя и Бен се гмуркат по време на пътуването си за рождения й ден на яхта.

Двойката бе прекратила връзката си през 2004 г., победена от медийния натиск, с който те не знаеха как да се справят тогава. И почти две десетилетия по-късно пътищата им отново се пресякоха и те решиха да си дадат втори шанс.

А на премиерата на "Барът на Тендър", състояла се в Лос Анджелис, бяха просто зашеметяващи. Дженифър отново влюбена и стъпила на червения килим под ръка с Бен Афлек, сподели: „Много съм щастлива и горда от тази връзка“.

Този път певицата иска нещата да са различни и да не се разделят. "Сега сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, имаме деца и трябва да сме наясно с тези неща. Това е наистина прекрасно време за всички нас", сподели тя.

Дженифър се чувства напълно подготвена да се изправи срещу всякакви трудности в отношенията и не спира да показва колко е щастлива в момента. "Чувствам се много щастлива, че имам връзка с толкова много любов и искам да направя всичко възможно, за да я запазя", казва Лопес.

И двамата с Бен неведнъж са преминавали през пътешествието на ученето и себеоткриването. Що се отнася до бъдещето с Афлек, Лопес споделя: "Просто искам бъдещето ми да бъде пълно с любов и щастие, с децата ми и моя партньор. Мисля, че всеки иска да бъде щастлив, с този, когото наистина обича. Има някои неща, които могат да продължат завинаги. Мисля, че това, което всеки иска, е да бъде щастлив и да има с кого да извърви и бъде ръка за ръка по време на пътуването на живота и да остарее заедно с него. Няма по-красива жена от обичаната, запомнете това", казва Дженифър. Засега двамата не разкриват дали имат планове за сватба, но според нас е просто въпрос на време.

В момента звездата е фокусирана върху новия си проект, филмът "Омъжи се за мен", където играе поп звезда, която се омъжва за непознат, след като разкрива, че годеникът и й изневерява.