Легендарната актриса Джоан Колинс сподели слънчеви кадри от лятната си почивка в социалните си мрежи. 89-годишната Джоан изглеждаше невероятно щастлива и свежа в компанията на своя приятел – 57-годишния Пърси Гибсън. Двойката прекарва романтичната си ваканция в Южна Франция.

Освен със страхотно настроение, Джоан впечатли последователите си със сини бански и голяма слънчева шапка. Във весело клипче, което звездата от „Династия“ сподели, Джоан се забавлява в басейн сред зелени храсти и демонстрира някои танцови движения към песента „Heart of Glass“ на Blondie.

„Когато е 100 градуса на сянка, аз съм благодарна, че имам басейн“, написа тя към публикацията. Последователите на актрисата веднага я поздравиха за младежкия дух и страхотната форма, като не пропуснаха да отбележат как настроението на 89-годишната звезда заразява околните със страхотно настроение.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Joan Collins (@joancollinsdbe)

 

Само месец преди тези публикации, Джоан обяви в Инстаграм, че е била транспортирана с хеликоптер до болница за лечение на прищипан нерв. Горе-долу по същото време приятелят ѝ разкри, че любимата му се справя добре. „Тя се е върнала у дома в Сен Тропе и се разхожда наоколо“, каза Пърси. „Тя е на 89 и все още се разхожда с 18-сантиметрови токчета.“