Известната рок звезда не получава желаната подкрепа от феновете си, когато решава да се ожени за Доротея Хърли. Всички са ядосани за решението му - майка му, продуцентите и феновете. Но така или иначе, бракът се състои и вече повече от 40 години издържа на ударите на съдбата.

Историята на любовта им доказва, че никога и пред нищо не бива да се предаваме

Решението му е наистина рисковано и е можело да срине кариерата му. Но какво точно се случва? Той среща Доротея през 1980 г., когато са само на 18. Всичко започва с непринуден разговор. През 1989 г. кариерата му е в своя пик, а групата му е номер едно и оглавява всички класации. Тогава той решава да предложи таен брак на своята възлюбена. Двамата заминават за Лас Вегас, а шофьорът на таксито е техен свидетел.

За съжаление, в началото дори и собствената му майка не одобрява брака им, но той не се разколебава нито за миг, въпреки жестоките критики, които го заливат от всички страни. Мениджърът му е бесен, защото бракът не бил "добра реклама". Феновете също са разочаровани, най-вече дамите сред тях, разбира се. Много хора се опитват да разрушат щастието им, но двамата са убедени, че това между тях е истинско и красиво, и си струва да се борят на всяка цена да го запазят.

Любовта им триумфира

Днес, 40 години по-късно, двойката се радва на своите 4 деца - една дъщеря и  трима сина. За 40 години брак нито един от тях не съжалява за решението, което е взел през далечната 1989 г. А самият Джон твърди, че любовта им расте с всеки изминал ден.

Историята им е красива и с невероятен край

Джон е благодарен, че до себе си има толкова силна жена. Тя е уравновесена и това му помага много. Интересен факт е, че именно тя е тази, която умее да пази баланса в брака им, докато той е по-лудият.