Не са минали и 150 дни от приказната сватба във Венеция, а в Холивуд вече започна да се говори за проблемите между Джордж Клуни и Амал Аламудин. „Въпрос на време е всеки от тях да поеме по своя път”, казва близък до семейството източник пред американския In Touch Weekly.

Според представители на филмовата индустрия Клуни е бил подразнен от факта, че по време на церемонията по връчване на наградите „Златен глобус” Амел не спирала да си говори с хората на масата и не обръщала внимание на съпруга си, който държал реч на сцената.

След няколко седмици Амал също получила причина да се сърди: малко преди рождения ѝ ден (на 3 февруари тя навърши 37 години) Клуни поканил в дома им в Холивуд група свои приятели, включително Сидни Кроуфорд. Амал била недоволна, че рожденият ѝ ден се празнува предварително и то сред лични приятели на съпруга ѝ.

Друг проблем, според холивудската преса, е отказът на Клуни от обещанието му да се премести в Лондон, за да може Амал да продължи кариерата си на юрист. „Той се чувства добре в Лос Анджелис и не е готов да се откаже от навиците си. Клуни обича Холивуд, а Амал - не”, пишат вестниците.

Освен това Клуни игнорирал съветите на жена си да започне диета и продължавал да прекалява с мексиканската кухня и бургерите. От друга страна отношението на Амал към приятелите на актьора е доста студено. Тя му забранявала да се вижда с тях.

„Джордж и Амал мислеха, че ще бъдат хармонична двойка, но сега започват да осъзнават, че са много различни и бракът е много труден за хора, които вървят по собствен път в живота”, пише In Touch Weekly.

Източник: fbr.bg