Актьорът Джордж Клуни разказва за „емоционалния“ момент, в който той и съпругата му Амал решават да имат деца.

В скорошно интервю 60-годишният актьорът призна, че му е било "удобно" да няма деца по-рано, но е станал „много емоционален“, когато е решил да има деца.

В момента секссимволът и красивата му съпруга се наслаждават на родителството и 4-годишните близнаци, въпреки новите предизвикателства, породени от продължаващата пандемия. След като официално сключи брак с адвокатка Амал през 2014 г., двойката посрещна на бял свят близнаците Александър и Ела Клуни през 2017 г. В скорошно интервю актьорът призна, че благодарение на жена си, той е променил мнението си и е решил да има деца.

В подкаста WTF на Марк Марън Клуни разказва откровено за момента, е който той и съпругата му решават да имат деца. Той си спомня, че тогава са били на гости на приятел на Амал, чието дете е било "доста шумно и отвратително". Тогава с Амал са се разходили из градината и са започнали да разговарят по темата с бебетата. "Тогава Амал ми каза: "Имаме ужасен късмет в живота", а аз допълних: "Да, имаме късмет, че се намерихме". Тя ми отвърна:" Изглежда, че трябва да споделим този си късмет и с някои други хора..." Помня, че замълчах за около минута и след това просто се обърнах към нея и й казах: "Ако и ти си на тази вълна...", а тя ми отвърна простичко: "Мисля, че трябва да опитаме." Нистина преди това не исках да се женя. Не исках да имам и деца. И тогава това необикновено човешко същество влезе в живота ми с гръм и трясък и просто се влюбих лудо. От този момент натам знаех, че всичко щеше да бъде различно", споделя с усмивка Клуни. 

Обожаваният от дамите по цял свят актьор говори с насълзени очи и за момента, в който разбират, че бебетата са две. "Не знаех, че ще имаме близнаци. И бях наистина поразен, когато докторът ми каза: "Момченце е", а секунда след това допълни: "А другото е момиче". Тогава си казах: "О, по дяволите"... Просто някак си бях готов за едно, макар сестрата на Амал да имаше близнаци и донякъде да имаше възможност и при нас да се случи... А сега... сега не мога да си представя живота си без тях. Обожавам ги!", допълва с усмивка Джоржд.