Един ден ще го срещнеш. И че почувстваш пеперуди в стомаха си, още щом погледите ви се преплетат за първи път. А когато те докосне, по цялото ти тяло ще премине електричество.

Един ден ще срещнеш мъж, за когото ти ще си първото нещо, за което си мисли сутрин, когато се буди, и последното нещо, за което си мисли вечер, преди да заспи.

Когато сте с други хора може и да се държите хладнокръвно, но останете ли насаме, няма да можете да откъснете ръце един от друг.

И ти ще му дадеш сърцето си. Макар че много си го пазила след всичката болка, която си изпитала. Ще му го дадеш, но той няма да го счупи. И ти ще знаеш. Ще знаеш, че ще го пази.

Един ден ще срещнеш мъж, който няма да ти казва това, което искаш да чуеш, а това, което мисли. Мъж, който ще застава зад думите си. Когато те прегърне, ще ти се струва, че си пасвате като две частички от пъзел. Така, както не бихте си паснали с никой друг.

Един ден ще срещнеш мъж, с когото ще се карате разпалено, защото няма да се страхувате да разкривате емоциите си. Мъж, с когото обаче ще се обичате още по-разпалено. И когато той стане част от живота ти, вече няма да можеш да си представиш бъдещето без него.

Един ден ще срещнеш мъж, с когото заедно ще изградите своето щастие. Мъж, с когото няма да се страхуваш от бъдещето, а ще го чакаш с въодушевление, изпълнена с вяра и оптимизъм. Мъж, който ще ти казва, че те обича. И ще ти го показва. Така, както заслужаваш.

Един ден ще срещнеш мъж, от когото няма да поискаш да си тръгнеш.

Автор: Лорън Смит