Ако се чудите какво да правите след семейната празнична вечеря на Коледа, имаме страхотно предложение. Ако искате да отпразнувате Коледа по един различен начин, знаем къде е най-доброто място. Насладете се на убийствено hip-hop парти с големия български рапър Spens. Стилът е не просто коледен, а коледен SWAG.

Най-вероятно сте чували думата SWAG, но знаете ли какво всъщност означава? Корените на това течение в поп културата тръгват от Шотландия, където ,,swagger” означава начина, по който шотландците ходят, поклащайки се от една страна на друга. Но англичаните разбрали думата грешно и така повсеместно днес чрез SWAG назоваваме „начина, по който изразяваш себе си“.

Тази Коледа Spens и агенцията за организиране на събития FlyEvents са решили да изразят себе си, категорично заявявайки, че им е писнало да си седят вкъщи по празниците. И в тази чест организират SWAG Christmas Party в хотел ,,Маринела“ на 25 декември от 23:00 ч., на което ни канят да отидем и покажем своя SWAG. А те от своя страна гарантират, че ще извадят ,,истинската същност на всеки от вас не просто на показ, а на пиадестал“ и обещават ,,най-якия, шумен и незабравим кОпон“.

Билетите вече са в продажба на цена от 20 лева редовните и 30 лева VIP пакет, а в събитието във Facebook е обявено, че могат да бъдат закупувани и билети на място на цена от 30 лева.

И както казва Spens в радио рекламата на SWAG Christmas Party - ,,За да си запазиш място, звънкай на моите хора от Fly Events: 0890 102 103“.