Ако поне малко се интересувате от шоубизнес, няма как да не забележите, че Дженифър Лопес изглежда невероятно. Не може да се отрече, че певицата е абсолютен фурор на сцената и извън нея. Тя със сигурност тренира много, за да поддържа фигурата си, а само част от тренировките й включват: упражнения за корем, вдигане на тежести и танци.

Но за да бъде в крак с невероятно активния си начин на живот, Джей Ло също трябва да се храни правилно. Не е изненада, че тя е също толкова дисциплинирана с начина си на хранене, колкото и с фитнеса. Изпълнителката е фен на баланса, но все пак внимава много с какво се храни, за да е сигурна, че получава най-доброто. Ето какви са хранителните навици на Дженифър Лопес, които й помагат да изглежда толкова добре.

Органични храни

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Карам я да се храни много чисто, защото се нуждае от наистина добро и качествено гориво за всички неща, които прави", споделя нейният треньор Трейси Андерсън. "Всичко е органично и всичко е много добре обмислено. Тя приема много висококачествени протеини и богата на хранителни вещества храна."

 

Много вода

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Хидратацията е толкова важна за певицата. Тя пие минимум седем чаши на ден. Сигурно е, че известната й бутилка за вода с камъчета, която носи навсякъде, е пълна с H2O. Джени също така отдавна избягва алкохола и кофеина. "Не съм приемала кофеин от години", споделя тя пред Hollywood Life.

БЕЗ обработени, пакетирани храни

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Не че можем да си представим Джей Ло да пазарува в хранителния магазин, но ако го правеше, тя щеше да се разхожда само в частта с пресни храни. В диетата й няма нищо преработено. Основните й източници на протеини са яйчен белтък, бяло пуешко месо, пилешки гърди и говеждо месо, хранено с трева. Тя също така яде риба, за да си набави протеини и омега-3 и 6, а за бързо похапване и здравословни мазнини избира шепа ядки.

Много плодове и зеленчуци

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Една цяла категория от диетата на певицата е посветена на зеленчуците, но не всички намират своето място в чинията й. Тя се стреми към повече листни зеленчуци и избягва морковите и царевицата, поради по-високото съдържание на захар. Когато не прави 10-дневно предизвикателство без захар и въглехидрати, Джей Ло включва сложни въглехидрати към храненията. Някои от любимите й са сладки картофи, кафяв ориз, киноа, оризов хляб и овесена каша.

Обича баланса

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Тя е много балансиран човек, така че няма да пропусне Деня на благодарността или празник с децата си. "През годините научих колко е важно да поддържам по-здравословна диета", споделя Джей Ло. "Въпреки това все още ям някои от храните, които обичам, но в умерени количества. Не се лишавам." Любимите й десерти? Шоколадов сладолед и бисквити с парченца шоколад.

Примерното меню на Дженифър 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Закуска: Закуската на Дженифър обикновено е смути, богато на протеини. Съдържа доза протеин на прах, ягоди, малини, боровинки, гръцко кисело мляко, канела, мед, кубчета лед и пресен лимонов сок.

Обяд: "До обяд умирам от глад", споделя певицата. На обяд тя често яде салата със сьомга и зеленчуци като броколи, тиквички, чушки и винегрет. Тя сподели и друга рецепта за салата за обяд: ситно нарязано зеле с кесо, тиквени семки, пресен лимонов сок, екстра върджин зехтин и шалот.

За следобедна закуска: Натовареният график на Джей Ло означава, че тя се нуждае от гориво в движение. "Тъй като съм постоянно в движение, винаги обичам да имам по-здравословни закуски като плодове или зеленчуци със себе си", споделя тя.

Вечеря: Когато дойде време за вечеря Джей Ло обикновено избира протеин, съчетан с киноа. "Най-често това са ориз и боб, с които съм израснала. И харесвам свинско и пилешко - особено в пуерторикански стил!", споделя тя. Като алтернатива звездната красавица съчетава протеина си със зеленчуци като сотирано брюкселско зеле и печен сладък картоф.