В последните години наблюдаваме динамична промяна в тенденциите свързани с обзавеждането на съвременната кухня. Не случайно потребителските предпочитания еволюират в посока все по-завишени стандарти, съчетаващи едновременно модерен дизайн и функционалност, които правят живота на домакинствата по-комфортен.

От помещение в което приготвяме храна, днес кухнята се превърна в централна зона и място където семейството се събира и прекарва голяма част от времето. Ето за това всички ние искаме кухнята да е оборудвана с качествени, иновативни и елегантни уреди, които подобряват потребителското ни преживяване и внасят удобство у дома ни.

Естествено, че мивката и смесителят са най-използваните уреди в кухнята. Мислейки за този важен аспект, лидерът в производството на гранитни мивки, SCHOCK, ни уверява, че всички модели на немската компания са не само съвместими с всяко интерорно решение в кухнята, но и недвусмислено функционални.

ПРЕВЪЗХОДНО КАЧЕСТВО И ИЗДРЪЖЛИВОСТ

SCHOCK са известни със своето съвършено качество и несравнима издръжливост. Изработени от първокласни материали CRISTALITE ® и CRISTADUR ® , мивките SCHOCK са устойчиви на удари и драскотини, а също и на петна и топлина. Това ги прави идеални за ежедневна употреба, тъй като са супер лесни за почистване и поддръжка.

ИНОВАЦИИ В ДИЗАЙНА И РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ЦВЕТОВЕ:

В резултат на елегантния и изчистен дизайн на своите продукти SCHOCK ежегодно печелят множество международни награди. Една от отличителните черти на гранитните мивки SCHOCK е богатата цветова гама, от класически нюанси като черно, бяло и сиво до по-живи цветове като червено, розово и зелено, можете да намерите мивка SCHOCK, която да пасне перфектно на дизайна на кухненските мебели, а това ви дава гъвкавостта да изберете най-подходящия модел и цвят, който най-добре подхожда на вашата кухня. Продуктите на SCHOCK се предлагат в повече от 200 модела и 40 устойчиви цвята. Има и модели със 100% естествени цветове, направени от рафинирана, иновативна кварцова смес, чийто напълно неоцветени кристали напомнят дивата красота на природата.

ЕЛЕГАНТИ И СМЕСИТЕЛИ И УДОБНИ АКСЕСОАРИ

SCHOCK непрекъснато се стреми към иновации и разширяване на границите в
допълнителните удобства при работа в кухнята. SCHOCK предлагат богатото
разнообразие от висококачествени смесители с елегантен дизайн, модерни цветове и иновативни функции. За да направят вашите кухненски задачи по-лесни и по-ефективни немската компания проектира SCHOCK аксесоари, като интегрирани дъски за отцеждане, решетки и контейнери за изхвърляне на отпадъци, с които спокойно можете да организирате удобна работна станция, директно върху мивката.

Композитните мивки SCHOCK са чудесен избор за всеки, който търси издръжлива, стилна и функционална мивка за своята кухня. С иновативни функции, разнообразие от модели и широка гама от цветове, SCHOCK има какво да предложи за всеки дизайн на кухня.

Ако търсите кухненска мивка, която съчетава стил, функционалност и издръжливост, SCHOCK има идеалното решение за вас. Със своята широка гама от висококачествени мивки и иновативни дизайнерски характеристики, мивките SCHOCK със сигурност ще подобрят вашето кухненско пространство.

Сред най-търсените у нас модели на SCHOCK, от премиум материала
CRISTADUR ® са: GREENWICH и TOLEDOХит на пазара са и моделите на
композитните мивки SCHOCK, изработени от повърхност CRISTADUR GREEN LINE ® : МОNO и KIRUNA, а от материала CRISTALITE ® най-предпочитани са: NEMOFORMHAUS и RONDA

Официален представител на SCHOCK за България е фирма Вето-уреди за вграждане. Моделите на гранитни мивки SCHOCK можете да намерите във фирмените магазини на компанията в София, Пловдив, Бургас и Варна, а също и на - www.veto.bg