Време е някой да каже истината.
 
На теория това, което се случва на ергенските партита е строго пазена тайна. Мъжете не разказват на жените какво се е случило, а гостите мислено подписват договор за мълчание.
 
Време е да разкрием истината за ергенските партита. В действителност тайната не е толкова добре опазена, тъй като всички жени знаят какво се случва – алкохол, жени и приятели. А за тези от вас, които ще бъдат шокирани от чутото, това е нещо, което всеки мъж трябва да изживее. Както вие, жени, трябва да посещавате гинеколога си всеки месец, така и ние имаме нужда професионалистка, която да се погрижи за нас в последната ни свободна вечер, преди всяко наше действие да се обвърже с живота ви.



Защо се прави ергенско парти?
Официалната версия е, че младоженецът има последен шанс да купонясва, тъй като на следващия ден започва нов живот, на който той като глава на семейството, ще бъде опора. Също като алкохолиците, които решават, че от утре ще спрат алкохола, но днес ще му се отдадат изцяло.
 
Прекарал съм много ергенски партита в живота си. На едно от тях наехме евтин хотел за вечерта, а едно от момчетата намери четири дами. Купихме уиски за младоженеца, а за нас бира. Както преди, така и сега – Криза е. Това, което си спомням, е че с момчетата унищожихме стаята, докато младоженецът хъркаше на дивана. Половината от момичетата бяха пияни, а останалите танцуваха разсъблечени, нито една не успя да спечели вниманието на бъдещия младоженец. Явно бързаше да надене халката повече от всеки друг. Когато се събуди бяхме изрисували лицето му с червилото на едно от момичетата.



В друг случай отидохме на вила в гората. Направихме най-доброто барбекю и гледахме порно, докато музиката озвучаваше балкана. Младоженецът почти не заспа на стола в кухнята. После дойде полиция, защото един от съседите се е оплакал. Съсед? Къде? Та ние бяхме в средата на нищото. До ден днешен си мисля, че беше извинение, а час по-късно вече бяхме заспали.
 

Мили дами, ако сватбеният ви ден предстои, то не се тревожете, ергенските партита не са такива, каквито ги виждате във филмите(освен ако бъдещият ви съпруг не е много перверзен).