Кои ще бъдат късметлиите през месец октомври, нека разберем сега.

Близнаци

Бялата Луна е във вашия знак и с тригон в аспект към Слънцето до 25 октомври ще ви помогне да развиете бизнеса си, а също така ще имате късмет по въпросите на бременността. Ако отдавна искате да започнете нов роман, тогава на затъмнението на 2 октомври Бялата луна може да привлече съдбоносно запознанство в живота ви. В началото връзката ще бъде по-скоро лека афера, но бъдете сигурни, че до края на октомври чувствата ви ще прераснат в нещо по-сериозно. Не забравяйте, че през декември 2024 г. ще има две лунни часове по оста на вашата връзка - на 1 декември вие и вашият партньор ще можете да започнете нов етап в съюза, а вече на 15 декември по-нататъшната любовна ситуация ще зависи от вашето решение.

Стрелец

Бялата луна през октомври ще ви помогне при правни споразумения и работни въпроси, особено ако в момента търсите бизнес партньор. Освен това, ако трябва да подписвате важни документи, тогава през октомври може да се появи човек, например първоначално приятел, който ще ви помогне да избегнете фатална грешка. Например, той ще ви препоръча адвокат или нотариус, или може би някой от неговите приятели, които лесно могат да решат това, което ви притеснява. Освен това не се отклонявайте от брачния си партньор - той може да ви предложи такава брилянтна идея, която в крайна сметка ще ви помогне да увеличите доходите си няколко пъти през 2025 г.

Телец

Пригответе се да правите добри пари - Бялата луна през октомври ще ви помогне да увеличите доходите си, най-вероятно от ежедневната си работа. Ако сега сте съсредоточени върху разговор с началниците си, тогава най-вероятно той ще бъде решен във ваша полза. Факт е, че Юпитер и Бялата Луна в аспекта на тригон от Слънцето в работния сектор определено ще ви донесат значителни печалби. Да, броят на поръчките ще се увеличи значително, но още на Пълнолунието в Телец на 15 ноември ще бъдете възхитени от резултатите си.

Риби

Бялата луна ще помогне през октомври за разрешаване на проблеми, които може да имате в кариерата или в отношенията с началниците. Например, ако сте чакали да получите някакви плащания (майчинство или осигуровки), тогава вашият мениджър ще ви помогне да постигнете тази цел до Пълнолунието в Овен на 17 октомври във финансовия сектор. Не се притеснявайте да поискате повишение или някакви нови условия на заплащане. Освен това може да ви бъде дадена позицията, за която сте мечтали дълго време.