На 22.09., когато Слънцето напуска съзвездието Дева и преминава в съзвездието Везни, настъпва Есенното равноденствие. Тогава вследствие на движението на Земята спрямо Слънцето, денят и нощта са равни по продължителност.

Това събитие ще подтикне всеки един от нас да преразгледа плановете и приоритетите си и да се задвижи в нова, значима за него посока през следващите шест месеца.

Овен

Равноденствието ще подтикне вас, Овни, да предприемете нова стъпка в любовта. Обвързаните от вас е възможно завладени от скуката в ежедневието да започнат нова съвместна дейност или начинание с партньора. Подходящо би било да направите ремонт, да се ожените, да си направите бебе или да се запишете на нов, интригуващ личността ви спорт.

Свободните от вас е възможно да изпитат нова изпепеляваща страст към интересен субект и да започнат да градят нова връзка.

Телец

Вие, Телци, през близките шест месеца е възможно да участвате в задкулисни игри и известно време да планирате важен за вас пробив.

Не се отказвайте от мечтите си и ги преследвайте, независимо от пречките, дори подготовката за постигането им да отнема повече време и ресурс, от колкото ви се иска.

Много е вероятно през периода да успеете да постигнете нещо значимо и важно за вас.

Близнаци

През следващите шест месеца вие, Близнаци, ще учите нови и интригуващи ви неща. Възможно е да потънете в нова и интересна ви дисциплина и в последствие да прилагате знанията си на практика.

По всяка вероятност през периода ще успеете да се доберете до авторитети или с хора с власт, които ще ви подкрепят в начинанията и ще ви оказват нужната помощ при нужда.

Рак

През следващите шест месеца, вие, Раци ще се занимавате със семействата си и с дома си. Много е вероятно да направите вашето „вкъщи“ комфортно и да го обзаведете или декорирате по начин, който ви създава уют.

В любовен план е възможно свободните от вас да срещнат хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и ще са ви приятна компания и с които с течение на времето ще успеете да изградите стабилна сериозна връзка.

Лъв

Вие, Лъвове, ще внасяте различни промени в живота си през следващите шест месеца. Някои от вас ще стартират нова диета, други ще подобрят визията си с нова прическа, козметична процедура, зареждане на гардероба си с нови дрехи или аксесоари, а трети ще имат нов шеф, подчинен или колега, към когото ще им се наложи да се напасват.

Много е вероятно да имате социални ангажименти и да участвате в различни събирания или празненства. Не е изключено в любовен план да достигнете до хора, които силно ви вълнуват.

Дева

Вас, Деви, ви чакат едни много динамични шест месеца. Ще хвърляте много емоции в работата си и сред колегите. Възможно е значително да подобрите професионалния си живот и да покачите продуктивността си.

В любовен план нещата ще ви се получават по начина, по който искате, с малко усилия от ваша страна.

Везни

Вие, Везни, през близките шест месеца ще инвестирате много средства и усилия, за да постигнете ваша мечта или важна цел.

Възможно е да си имате работа с чужденци, чуждестранни фирми, правни дела, взимане на изпити, преподаване или учене на нови неща.

Добре е да не пренебрегвате близките си хора за сметка на работата и ангажиментите си. Оставяйте си време за почивка и домашен уют. Позволете си да бъдете глезени и обгрижвани.

Скорпион

Следващите шест месеца ще бъдат много важни в личен план за вас, Скорпиони. Ще разгръщате връзките си, като някои от вас ще се преместят при любимия, други ще сключат брак, трети ще създадат поколение, а четвърти ще започнат нова дейност с партньора.

В професионален план ви чакат сериозни предизвикателства, които биха могли да доведат до повишение или подобрение на квалификацията.

Стрелец

През следващите шест месеца, вие, Стрелци ще успеете да си отворите много нови врати Ще сте чаровни и постигащи. Хората ще ви харесват и ще търсят вниманието ви.

Ще имате значителни финансови постъпления, благодарение на работата, ефективното отмятане на задачи и компетентността ви. Ще успеете да укрепите бюджета си, но внимавайте да не се изхвърляте в харченето за покупки и удоволствия, което отново има риск да изтънява портфейла ви.

Козирог

През следващите шест месеца вие, Козирози, ще имате значителни финансови колебания и размисли за пари. Не е изключено повечето от вас да направят голяма инвестиция или да стартират важен проект, от който да очакват значителни приходи в последствие.

Не са изключени ангажименти в семейството, които ще отнемат част от енергията ви и ще ви карат да поемате отговорност за неща, с които не ви се занимава особено.

Водолей

През следващите шест месеца, вие, Водолеи ще имате успехи на любовния фронт. Много е вероятно да успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти или да се решите да предприемете съвместни нови начинания с половинката, които да обогатят връзката ви.

В професионален план са възможни срещи с хора, които може да се окажат доста решаващи за бъдещото ви развитие. Много е вероятно да сключите задкулисни договорки или да кроите важни бъдещи планове.

Риби

Вие, Риби, е важно да си оставяте време за почивка и размисъл през идната половин година. Старайте се да не прибързвате с решенията си и не ги претупвайте. Много е вероятно да ви хрумнат добри идеи, които след добро планиране, биха могли да имат голям успех с реализацията и одобрението.

В любовен план не са изключени обяснения и предложения от неочаквани източници. Преди да встъпвате в сериозна връзка се старайте да мислите трезво и да не обещавате неща, които после ще ви е трудно да спазвате.