Всички знаем, че 21-ви век е ерата технологиите и комуникацията, но често забравяме, че това е и периода на пълна революция в естетическата красота. Пазарът изобилства от козметични продукти от всякакъв вид, а разкрасителните процедури са по-привлекателни от всякога.

Вече можем да поправим всяко малко несъвършенство, което не харесваме в себе си и то много по-бързо и лесно от преди.

Именно с това се занимава и здравна група Estethica в Турция. Нейната цел е да задоволи желанията на пациентите си и да предостави нужните качество и комфорт.

Групата е създадена през 2007 година и открива многопрофилната си болница за активно лечение Ethica İncirli. Следват и клиниките за пластична и естетична хирургия и присаждане на коса Estethica Bakırköy, Estethica Ataşehir и Estethica Levent.

Девиза на Estethica е, че здравето е първоизточник на красотата, а красотата е отражение на чувството за пълноценност и вътрешна хармония.

Здравната група се грижи за нашите зъби и коса и ни помага да коригираме своите ръце, нос, седалище, бюст, лице и тяло. Екипът използва най-модерната технология и най-качествените процедури, за да е сигурен, че клиентите са в пълна безопасност и максимално доволни от постигнатите резултати.

И за да докаже, че е сред най-добрите, здравна група Estethica създаде нов и революционен начин да се свърже с хората, които искат да се възползват от услугите, които предлага.

От 15 май във Facebook ще се състоят безплатни онлайн консултации с д-р Йоздемир. Водещият специалист ще се свърже с всеки от нас, който има нужда от съвет относно нуждите и желанията му. А най-хубавото е, че можем да получим нужната информация от удобството на дома ни.

Всеки заинтересован може да запише час през специална платформа или на телефон +359889971778. Във всяка консултация ще участва квалифициран преводач. По този начин ще бъде обърнато индивидуално внимание на всеки заинтересован и ще му бъде обяснено всичко, което иска да знае.

Вече дори не е нужно да пътуваме, за да знаем, че има кой да се погрижи за чертите и малките детайли у нас, които не харесваме. С помощта на здравна група Estethica можем лесно и качествено да постигнем мечтаната визията.