Писмото в бутилка си остава класика дори и за Международния ден на жената.

Ако искате да направите силно впечатление и да избягате от скуката, подарете писмо в бутилка за 8 март. Хартията е изкуствено състарена, така че да изглежда автентично. Посланието може да бъде различно, да го изберете от предлаганите образци или да напишете нещо сами. Важното е писмото ви да бъде искрено и да показва чувствата ви. Дали ще се обясните в любов чрез папируса, ще предложите брак, ще засвидетелствате верността си, няма значение. Това решавате вие!

Прочитането на посланието е един много специален и вълнуващ момент за всяка една жена. Може да направите този миг още по-атрактивен, като сложите бутилката на някое интересно място у дома. В самата бутилка има пясък и листенца от рози и е много добре запечатана, така че хартията да не се намокри, ако я сложите във вода.

Трябва да отбележим, че много хора търсят алтернативни решения и имат желание да направят нещо различно, а не да поднесат обичайния парфюм, плюшена играчка, сувенир или домакински уред. Може да направите писмо в бутилка и сами, въпреки че се продават различни варианти. Проявете въображение и излейте душата си на белия лист, предаде БГНЕС. Като нищо може да се окажете ненадминати поети и да впечатлите, както никога досега, любимата жена.