Очите са може би най-изразителната част от женското лице, а веждите ги подчертават и имат способността да променят цялостното ни излъчване.

Малцина успяват да оформят веждите си перфектно, а след това и да ги поддържат. Разбира се, можеш да използваш услугите на козметик, но за щастие да го направиш съвсем сама у дома вече е лесно, бързо и напълно безболезнено. На помощ идва новият тример от Veet - Veet Sensitive Precision!

Промяна във формата на веждите може изцяло да промени начина, по който изглеждаш. Затова е важно да избереш правилната форма, а новият тример Veet Sensitive Precision ще ти помогне да я постигнеш. И за да можем да ти бъдем максимално полезни, в серия от три последователни статии ще ти предложим съвети за постигането на три бляскави визии - рок, ретро и бохемска. За да изразиш себе си още по-добре и да изглеждаш така, както се чувстваш - уникална и естествена.

Рок излъчване

Обичаш този стил музика и лайфстайл и да ходиш на концерти и шумни партита? Следвай стъпките и ще се сдобиеш с рок излъчване като на истинска дива. Да започваме!

Стъпка 1: Премахване на нежеланите косъмчета

Съществуват няколко основни начина за премахване на новоизрастналите косъмчета, които ти пречат да имаш перфектни вежди, но едва ли някой от тях може да ти даде комфорта на новия Veet Sensitive Precision. Със своята прецизна* глава, специално разработена за тази деликатна зона на лицето, автоматичният тример ти позволява да премахнеш всяко нежелано косъмче. При това без страх от болка. Използвай приставката за подстригване и един от двата гребена, които трябва да движиш по посока, обратна на растежа.

Стъпка 2: Определяне на правилната форма

Идеалните вежди са построени на базата на три основни линии и тяхното съотношение. Те определят най-подходящата форма, началото, извивката и края. Можеш да измериш сама правилните пропорции с помощта на четка или молив. Наложи молива върху лицето си така, че да премине през трите изброени точки.

Първата линия съответства на точката, от която трябва да започва веждата и това мислено прокараната права линия от външната страна на носа към вътрешния ъгъл на окото. Втората линия определя края на веждата. Прокарай мислената линия през външната страна на носа към външния ъгъл на окото. Ако естествената дължина е по-къса, не се притеснявай, това се коригира лесно в последната стъпка. Третата линия преминава отново през външния ъгъл на носа и достига до външния контур на зеницата. Тук трябва да е извивката и най-високата точка на веждата.

За красива форма, която да изглежда естествено, е най-важно да следваш това, което ти е дадено от природата, а не да променяш веждите си коренно.

Стъпка 3: Оформяне

Използвай малката глава от комплекта за прецизно* оформяне. След това докосни леко и издърпай по посока на растежа, за да премахнеш излишните косъмчета. Придържай се към вече определените три точки и почисти косъмчетата, спазвайки контура на веждите си.

Стъпка 4: Попълване на веждите

След като избереш формата, почистиш и оформиш веждите си, е необходима последна корекция за удивителен краен резултат на твоята рок визия. Липсва ти само малко цвят! Избери молив или сенки, които да са възможно най-близки до твоя естествен цвят и запълни там, където има малки празнини. С цвят можеш да удължиш веждата, ако е по-къса от мислената линия от стъпка 2. След това разнеси добре с четчица, за да не бъде цветът прекалено интензивен и натрапчив. Ще бъдеш изумена от разликата!

С новия Veet Sensitive Precision лесно и прецизно отстраняваш косъмчетата от чувствителните зони на тялото си. И най-важното - без страх от нараняване и врастнали косъмчета! Готова ли си да приковеш вниманието на всички с дързък рок поглед?

Направи ритуала си за разкрасяване лесен и приятен с новия тример от Veet - Veet Sensitive Precision!


* Подкъсява косъма до 0,5 мм