2018-та беше годината на Земното куче, а следващата година ще премине под знака на Земния глиган (или Земното прасе). Официално китайската нова година започва на 5-ти февруари, но е хубаво да се подготвим още от сега за това, което ни предстои.

Ето малка част от това какво да очаква всеки зодиакален знак:

  • Плъх: Годината ще бъде пълна с щастие и много успехи в професионален план!
  • Бик (Вол): Добра година. Очаквайте благоприятни възможности за правене на пари.
  • Тигър: Вие сте непокорни като зодиакалния ви знак, затова винаги правите каквото си поискате. Тази година обаче ще трябва да се научите да работите в екип, иначе ще пропуснете няколко златни възможности.
  • Заек: Очаква ви отлична година! Няма да се тревожите толкова много и ще срещнете нови приятели.
  • Дракон: Годината на Глигана ще ви донесе спокойствие и възможност да преосмислите стари грешки и решения. Ще намерите вътрешен мир.
  • Змия: През тази година трябва да бъдете упорити, защото ви предстоят някои изпитания.
  • Кон: Следващата година определено ще бъде по-успешна от тази, ще се разрешат някои проблеми, които ви тормозят от дълго време.
  • Коза (Овца): Очакват ви много възможности в професионален и личен план, много от вашите амбиции и цели ще се изпълнят!
  • Маймуна: През следващата година ще имате много късмет и много възможности да докажете себе си.
  • Петел: Тази година ще трябва да се съсредоточите върху социалния ви кръг и да обърнете повече внимание на приятелите и семейството ви.
  • Куче: Тази година не разчитайте на късмета, ще трябва да постигнете всичко със собствени усилия, но резултатите ще си заслужават.
  • Глиган (Прасе): Това е вашата година, разбира се! Набележете си цели и вървете смело към тях! Веднъж щом започнете да работите върху себе си, резултатите няма да закъснеят.

А сега нека разгледаме какво ни е подготвил Земният глиган в най-важните области от живота:

ЗДРАВЕ

2019-та ще е пълна с изкушения, но не бива да прекаляваме с храната и с мързела, колкото и да ни се иска. В такава година немалко хора занемаряват здравето си, затова вие се постарайте да спортувате повече и да следите какво ядете. Хората, родени под знака на Плъха, Бика, Кучето и Маймуната, ще бъдат неспокойни – не позволявайте на тревогите да доведат до безсъние, намалете стреса и увеличете движението.

Онези, които са родени под знака на Тигъра, Петела, Коня и Заека, ще пращят от енергия през цялата година, ще искат да пътешестват и да поемат неоправдани рискове. Хубаво е първо да преценят силите си, за да не се стигне до неприятни изненади.

Хората, които са родени под знака на Козата, Дракона, Прасето и Змията, трябва да се съсредоточат върху здравословни проблеми, които отдавна ги тормозят, но на които все не обръщат внимание.

КАРИЕРА И ПАРИ

През тази година ще трябва да ограничим разходите си и да преосмислим щедростта си – не давайте заеми на хора, които не го заслужават или които често ви използват по този начин. Хубаво е и вие да не взимате заеми през тази година.

В професионален план Плъхът, Бикът, Заекът и Козата могат да са напълно спокойни, защото всичко ще върви гладко. Вие сте изпълнени с енергия и борбеност, пред вас ще се открият много възможности, така че не се свенете да мечтаете много смело. Късметът е на ваша страна най-вече в периода юли-октомври.

Хората, родени под знака на Тигъра, Коня, Маймуната и Прасето, ще бъдат засипани с работа през февруари и март, затова ще трябва да намерят баланс между работата си и личния си живот. Лятото ще могат да си отдъхнат малко, но плодовете на своя труд ще могат да съберат едва през октомври и ноември, затова трябва да бъдат търпеливи.

Хората, родени под знака на Кучето, Дракона, Змията и Петела, ще срещнат някои изпитания в кариерно отношение, които обаче ще са златната възможност да се докажат като добри професионалисти. Ако подходите с хъс и упоритост, накрая на годината ще можете да се похвалите със завидни резултати.

ЛЮБОВ И ПРИЯТЕЛСТВО

Годината на Глигана определено е време за хедонизъм и плътски удоволствия. Сексът ще е феноменален, затова не се свенете да опитате нещо ново или да изпълните някоя своя фантазия. Онези от вас, които са необвързани, ще имат много възможности за мимолетен флирт, но ако искате да имате сериозна връзка – внимавайте, много хора в годината на Глигана са настроени повече за страстни, но бързи връзки. Първо се уверете, че намеренията на човека до вас са сериозни, преди да се привържете към него.

В социално отношение ни очакват много празненства и радостни моменти, а семейните събирания ще са чести. Глиганът ще ни помогне да създаваме приятелства по-лесно. Семейството обаче е на централно място през 2019-та, защото годината на Глигана е идеалното време за сключване на брак или за раждането на дете.

Хората, родени под знака на Плъха, Прасето, Заека и Кучето, ще се радват особено много на успех в любовта. В семейните им отношения ще цари хармония, подплатена с гореща страст, а необвързаните представители на тези знаци ще се запознаят с много нови хора и сред тях може да е тяхната бъдеща половинка.

Първото тримесечие на 2019 г. ще е много благоприятно за обвързаните, родени под знака на Змията, Бика, Тигъра и Маймуната. Ако те са имали някакъв проблем в края на годината на Кучето, то годината на Глигана ще го разреши окончателно.

Онези, родени под знака на Козата, Дракона, Петела и Коня, ще преживеят някои разочарования, но бързо ще се съвземат. Важно е да обърнат внимание на приятелите и семейството си и да не ги пренебрегват, защото те ще им помогнат в труден момент. В романтичен план са настроени много авантюристично.