X

Ето кои дами спечелиха чудесни награди от романтичната игра на Дормео

от в 11:15 на 27.02.2017 в Свободно време | Интересно


Ето кои дами спечелиха чудесни награди от романтичната игра на Дормео

Ето кои дами спечелиха чудесни награди от романтичната игра на Дормео

Както вече знаеш, февруари бе месецът на любовта, в който заедно с Дормео България, решихме да превърнем в най-незабравимия за трима късметлии до този момент.

В продължение на две седмици те провокирахме да ни разкриеш „Кой цитат описва най-добре връзката ви?”, отговаряйки на няколко въпроса. Днес обаче, дойде ред да обявим имената на големите късметлийки, които си спечелиха страхотни награди:

  • голямата награда - стилна, романтична и запомняща се семейна фотосесия от Savina Photography печели Теди Маринова
  • Дормео Верде килим от мемори пяна печели Десислава Маркилова
  • комплект Дормео Симфония печели Иванка Пингелова 

Най-висококачесвеният комплект възглавница и завивка "Нежна Фантазия" притежава няколко предимства, които го превръщат в един уникален продукт, който трябва да имаш! Пълнежът от Уелслийп микрофибри от една страна правят възглавницата и завивката дишащи и топли, а от друга осигуряват най-добрия сън за теб и твоята половинка. Луксозните материали, от които са изработени ще ви осигурят отлична проветривост и приятна топлина, докато спите сгушени един в друг. Едва ли би имало човек, който би се отказал от тази романтика и от това всяка нощ да се наслаждава на ненадминат лукс и удобство, нали?

Честито на печелившите! Благодарим и на всички останали, които се включиха в играта ни! Съвсем скоро очаквайте още приятни изненади от любимия си сайт Dama.bg!


Теми   Dormeo | Дормео | игра

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.