Както вече знаеш, февруари бе месецът на любовта, в който заедно с Дормео България, решихме да превърнем в най-незабравимия за трима късметлии до този момент.

В продължение на две седмици те провокирахме да ни разкриеш „Кой цитат описва най-добре връзката ви?”, отговаряйки на няколко въпроса. Днес обаче, дойде ред да обявим имената на големите късметлийки, които си спечелиха страхотни награди:

  • голямата награда - стилна, романтична и запомняща се семейна фотосесия от Savina Photography печели Теди Маринова
  • Дормео Верде килим от мемори пяна печели Десислава Маркилова
  • комплект Дормео Симфония печели Иванка Пингелова 

Най-висококачесвеният комплект възглавница и завивка "Нежна Фантазия" притежава няколко предимства, които го превръщат в един уникален продукт, който трябва да имаш! Пълнежът от Уелслийп микрофибри от една страна правят възглавницата и завивката дишащи и топли, а от друга осигуряват най-добрия сън за теб и твоята половинка. Луксозните материали, от които са изработени ще ви осигурят отлична проветривост и приятна топлина, докато спите сгушени един в друг. Едва ли би имало човек, който би се отказал от тази романтика и от това всяка нощ да се наслаждава на ненадминат лукс и удобство, нали?

Честито на печелившите! Благодарим и на всички останали, които се включиха в играта ни! Съвсем скоро очаквайте още приятни изненади от любимия си сайт Dama.bg!