Всяка дама знае, че именно кожата е най-голямото огледало към вътрешното състояние на тялото ѝ. Но за да се радва на нейния здрав, сияен и перфектен външен вид, е необходимо да ѝ подарява най-ефикасната грижа с най-добрите продукти. Как можеш да си сигурна обаче, че тези, които използваш са правилните? За да разбереш това, на първо място е важно да определиш какъв тип е кожата ти, като за да те улесним максимално, заедно с нашите приятели от френската дермокозметика SVR подготвихме специален тест, който да ти помогне най-точно да определиш каква е тя. И тъй като знаем колко важно е първото впечатление за изграждането на взаимно доверие, подготвихме и страхотна изненада за три дами - възможност да спечелят и да се убедят от първо личе в страхотните качества на продуктите от почистващата серия Physiopure.

А ето и кои са големите късметлийки: Мариела Чипова, Зорница Михова и Мария Георгиева.

Честито!

Продуктите от серията Physiopure са 4 и са насочени към ефективното почистване на лицето от грим и замърсявания. Обогатени с Оксигениращ магнезий, те гарантират не само активна грижа за кожата, но и дългосрочно подобряване на вида ѝ.

Измивният гел за лице Gelée Moussant е подходящ за мазна и комбинирана кожа, като едновременно почиства и прави кожата по-свежа. Подходящ е за цялото лице без околоочната зона. Почистващото мляко Physiopure Lait има лека и кремообразна формула, която премахва всички видове грим, и се препоръчва за нормална към суха кожа. Тоникът за лице Physiopure Tonique е завършващата грижа в почистването на лицето. Подходящ за всички видове кожа, но без областта на очите, той премахва замърсяванията и хидратира кожата. Мицеларната вода Physiopure е специално разработен за дамите, които разполагат с много малко свободно време и търсят продукт, които едновременно да им предложи и отстраняване на грима, и почистване на замърсяванията, и насищане на кожата с кислород.