Всеки сезон носи със себе си своето очарование. И докато красивата и пъстра есен все още ти дава възможност да се порадваш на оставащите по-топли дни, ние те съветваме да помислиш за задаващите се студени дни и нощи. Есента е време за рестарт не само на духа и тялото, но и на твоята кожа - регенериране, хидратация и укрепване, за да посрещнеш зимата с усмивка, а не с неприятно опъване, сухота и липса на какъвто и да е блясък и живот в нея.

За да бъде достатъчно хидратирана и устойчива на климатичните изпитания, които й предстоят, е от изключителна важност да елиминираш до минимум всичко онова, което й пречи и да й подариш всичко, от което се нуждае.  Замърсяването около нас, неправилното хранене, стресът на работното място и вкъщи пречат не само на психическото, но и на физическото ти здраве, а оттам и на твоята кожа. Но има ли какво да направиш, за да осигуриш дневната доза хидратация на епидермиса и да го направиш устойчив на всички тези влияния, за да спреш най-после да ходиш с вечно уморен поглед? Да!

Тайната на Vichy Minéral 89 гел-бустер, освен мигновената хидратация, разбира се, е и укрепването на бариерната функция на кожата срещу всички неприятни външни агресори като замърсяване, стрес и умора. В резултат на това кожата става много по-мека, сияйна, тонизирана и изпълнена. Иновативната формула на този гел-бустер е базирана само на 11 съставки, като в основата му стои 89% концентрация на вулканична вода Vichy, богата на 15 минерала и хиалуронова киселина с напълно естествен произход. А най-хубавото е, че Vichy Minéral 89 гел-бустер може да се нанася както сутрин, така и вечер, а резултатите са видими само след няколко седмици.

Изминаха точно две седмици от старта на съвместната ни игра с Vichy и вече е време да разкрием кои са дамите, които ще имат шанса да привлекат погледите към себе си и своята перфектна кожа.

Късметлийките, които си спечелиха по 1 продукт Vichy Minéral 89 гел-бустер са: 

Айсел Алиосманова с ревю: "Много съм доволна от продукта. Майка съм на 2 малки деца и нямам време за дълги процедури, но с този продукт кожата ми е хидратирана и сияйна без много усилия."

Боряна Маркова с ревю: "Използвам го в сутрешната и вечерната си рутина. Изключително много харесвам усещането, което оставя, хидратацията, която осигурява и най-вече, че не оставя "лепкав" пласт."

Даниела Иванова с ревю: "Имах стресов период, през който кожата ми стана суха и чувствителна. Не толерираше много продукти. Гелът направи кожата ми успокоена и сияеща. Ще продължа да го използвам."

Христина Христова с ревю: "Много ми е приятен този продукт. Нанасям го предимно вечер като самостоятелна грижа или преди нощния ми крем. Чувствам как кожата ми е като "жадна" за него и нанасяйки го по лицето, все едно го "изпива". Чудесен е! Благодарение на него чувствам кожата си по-хидратирана и подхранена."

Илияна Пройнова с ревю: "Изключително доволна съм от продукта. Грижи се за свежестта и хидратацията на кожата ми по отличен начин. Чудесна основа може да бъде и за грим особено в летните месеци. Откакто открих този продукт не мога да си представя рутината си без него."

Мариела Иванова с ревю: "Прекрасен продукт, озаряващ кожата на лицето ми Благодарение на това "чудо" на козметиката, съм по-сигурна в себе си. Това е моята тайна за красота-хидратирана и блестяща кожа. "

Надежда Христова с ревю: "Идеален избор за натоварените сутрини, когато винаги бързаме. Именно бързото му абсорбиране от кожата "не утежнява" сутрешната ни рутина, като ни позволява да се гримираме точно толкова бързо, колкото сме свикнали."

Сибила Григорова с ревю: "Много съм доволна. Този продукт е един от най-любимите ми в моята рутина за крижа на кожата. Кожата ми е гладка и хидратирана. Използвам гел-бустерът сутрин и вечер. Формулата е лека и приятна; листът със съставки е впечатляващо кратък, а стъклената опакова е не само елегантна, но и съхранява продукта най-добре. Нужно е малко количество от продукта при нанасяне на цялото лице. Гел-бустерът се абсорбира бързо и не оставя никакви мазни следи. Също така гел-бустерът е обогатен с хиалуронова киселина, която е изключително важна за хидратирането на кожата. 

Теодора Вълкова-Кирова с ревю: "Vichy Mineral buster е моят любимец в грижата за кожата на лицето.Вече почти една година го използвам и резултатите са налице... сияйна, хидратирана кожа, за която приятелките ми ми "завиждат". Чувствам се страхотно, с по-високо самочувствие, благодарение на вас, Vichy!"

Йоана Стефанова с ревю: "Доволна съм, разбира се! Кожата ми се чувства наистина много свежа и сияйна през целия ден! Използвам доста продукти на  марката Vichy и съм изключително доволна. Видях невиждани резултати още след 3-тия ден от използването им. Надмина очакванията ми. Не ме разочарова."

А голяма награда отива при: Мария Крънчева с ревю: "Чувала съм да казват,  че корицата е лицето на книгата. Този път книгата сме ние. И няма нищо по-хубаво от добрата поддръжка за лицето. Познавам марката Vichy далеч преди да се запозная с конкретния продукт. Кожата ми е свежа и чиста. Без съмнение го препоръчвам на всеки."

Честито, мили момичета! Време е да се погрижите за себе си и да осигурите на кожата си всичко, от което тя се нуждае. А Vichy Minéral 89 гел-бустер обещава да ви помогне в тази мисия!