Новата 2018-та дойде, а заедно с нея и новите мечти и цели, към които всички да се устремим! Сигурни сме, че ще се съгласите, че по-ценно от здравето няма. И понеже знаем колко важно е то да бъде наш постоянен спътник през цялата година, заедно с нашите добри приятели от Алпен Фарма решихме да зарадваме трима от вас със страхотни подаръци за новата година!

За целта единственото, което трябваше да направите, е да споделите с нас вашата вдъхновяваща история за здраве и опита си с Шуслерова сол №3 на Немския хомеопатичен съюз (DHU) и това при какви проблеми ви е помагала най-много. А днес дойде време и да обявим кои са тримата късметлии, които ще получат страхотните подаръци:

  • комбинация за имунитет от соли №3, 6 и 7 печели Силвия Келешян
  • книгата „Шуслерови соли и хранене според биоритмите” на графиня Ангелика Волфскийл печели Гълъбина Пенчева
  • книгата "Шуслерови соли за деца" на графиня Ангелика Волфскийл печели Гергана Каменова

Честито!

А ето и историите за здраве на трите дами:

Силвия Келешян:

Открих солите наскоро, когато бях болна с увеличени лимфни възли и болки в гърлото и с ужасна хрема. Поинтересувах се за солите на д-р Шуслер, тъй като често боледувам и не исках да се тъпча с антибиотици и други препарати. Съчетах сол номер три с още две соли и за два дена отока на сливиците спадна както и лимфните възли. Сега ползвам солите и за друг проблем."

Гълъбина Пенчева:

"Открай време не се чувствах добре здравословно, липсваше ми енергия, чувствах слабост и умора и често ми прилошаваше. Личният ми лекар го отдаваше на стрес. След време се наложи да си направя пълни изследвания и чак тогава разбрах, че нивото ми на кръвните телца е много ниско. Препоръчаха ми да почна специална диета, пия витамин B12, а в комбинация с него и шуслерова сол номер 3. Постепенно почнах да се оправям, слабоста и виенето на свят изчезнаха, станах по-енергична, даже забравих за студените ръце и крака през зимата. Сега съм добре, но зимният сезон е свързан с ядене на по-малко плодове и зеленчуци и повече вируси. Този път ще пробвам да комбинирам шуслерова сол номер 3 с другите две - 6 и 7, за най - добри резултати."

Гергана Каменова:

"Моят опит с шуслерова сол е отпреди 2 месеца. Изписаха ги на дъщеря ми, която сега навърши 2 г. при една започваща ангина и продължих да ги давам за по-дълъг период, както и на брат и (близнак). Установих, че хремата им знчително намалява, когато се разболеят, дори си мислех, че си въобразявам, но и сега при последното им боледуване отново видях подобрение. Не бях ползвала никакви Шуслерови соли досега, но вече мисля да поправя тази грешка!"