Ето че дойде времето, в което пъстрата и очарователна есен се настани в ежедневието ни, слънцето започна да ни липсва и сложихме край на уикендите край морето, приказните плажни партита до зори, красивите залези и отпускащото релаксиране. А колко хубаво щеше да бъде, ако можеше да си откраднем още няколко слънчеви и топли дни...

И тъй като с нашите приятели от Трипси Клуб знаем колко трудно е да свикнеш с мисълта за студените месеци от годината и да живееш с мечтата за лятната си почивка догодина, решихме да поставим началото на Сезонът на Екзотиката с една съвместна игра, подарявайки на един от вас тропическа почивка, по време на която да се насладите на цветове, жизненост и красота на някоя от десетте топ дестинации с отстъпка до 300 евро! Единственото, което се изискваше от теб, бе да попълниш формата за участие и да увеличиш шанса си, споделяйки линка с приятели. Дали ще се любуваш на океана, докато плажуваш на Малдивите или Бали, или пък ще си на латино фиеста в Мексико, зависи изцяло от твоите предпочитания. Прекрасно, нали? И това не е всичко! Не се притеснявай и за останалите подробности - самолетните билети са осигурени от Qatar Airways, а Ferratum ти дават и 1000 лв джобни.

Ето че дойде ред да обявим и имената на късметлиите:

  • Николета Пеева - трип за двама до Бали, с осигурени билети от Qatar Airways и 1000лв джобни от Ferratum
  • Георги Марчонов - уикенд за двама в Кемпински Хотел Гранд Арена в Банско
  • Кристиян Димов, Рая Кавалова и Стелиян Недев - опаковка от "Тайната на Мъжкото Удоволствие" Thailand-Secrets
  • Ирена Касова, Мила Христова, Светла Тонашка, Вероника Тодорова и Aneliya Dyakova - тениска на Tripsy
  • Донка Чаушева, Ангелина Блажевска и Нора Антонова - сак от VsichkiOferti.bg
  • Радка Тончева, Юлиана Юлианова, Галя Тодорова, Христина Сапунджиева и Галина Няголова - шапка на Tripsy

Искаме да изкажем големи благодарности към Кристиян Колев, Радка Ахчиян и Красимира Петрова, които бяха най-активни по време на играта и докараха голям брой хора, като решихме да им дадем три допълнителни наргади, като им дадем по една тениска на Tripsy и 15% отстъпка от следващия им трип с Tripsy.

Пожелаваме ти 100% забавление и незабравими моменти, за които да разказваш и на внуците си!