Изминаха точно две седмици от старта на съвместната ни игра с Deichmann и ето, че имената на трите щастливки, които си спечелиха по 1 ваучер на стойност 40 лв. от немския бранд, вече са ясни. Единственото нещо, което се изискваше от тях, бе да допълнят предложенията, които подбрахме с най-подходящите обувки според вижданията им и след това да се регистрират за наградите.

Честито на:

Росица Костадинова, Теодора Борисова, Мария Фрекова!

Вие, дами, ще имате възможност да изберете следващото си любимо допълнение към аутфита за предстоящите летни дни във всеки от магазините на веригата в страната.

 

”Една жена с хубави обувки никога не може да бъде грозна!”
Коко Шанел

 

Независимо дали е наистина наложително да обновиш гардероба си, или просто да се поглезиш с нов чифт обувки, едно е сигурно - ще се влюбиш в тях от пръв поглед! Новата колекция на Deichmann е всичко, което си търсила - модерни, цветни, закачливи, делови и комфортни обувки, които са твоят шанс да накараш всички погледи да бъдат вперени в теб, а ти да заблестиш. 

Уверяваме те, че наистина можеш да ни се довериш - никога не сме предполагали, че модата за сезон пролет/лято може да бъде толкова ярка и да има за всяка по нещо - жизнерадостен момичешки облик, елегантни декорации за по-смелите дами, сатенена романтика за нежните натури, флорална свежест, която отива на всички и дори спортен шик, взаимстван от 90-те, за тези, които обичат спомените от детството. Всички те са онзи цветен букет, с който едновременно ще бъдеш в пълен синхрон със слънчевото настроение на лятото, но също така и благодарение на който гарантирано ще изпъкнеш в тълпата и който със сигурност ще ухае дълго след теб!

Направи ги свои още сега! И нека THE STREET IS YOURS!