Убедени сме, че няма човек, който да не обожава усещането на слънчевите лъчи върху кожата си, даряващи го с бронзов загар и полъха на вятъра, носещ капчици солена морска вода... Ех, размечтахме се за отпуска! И ако в разумни дози слънчевата светлина помага за естествената защита на кожата, активира производството на меланин и хормона на щастието серотонин, то излагането на слънце, без каквато и да е защита, би могло да причини сериозни вреди на кожата ни и да ускори процеса на стареене. 

И тъй като няма как да ви пуснем на море без правилната протекция, заедно с нашите приятели от SVR решихме да подарим 3 комплекта SVR Спрей Sun Secure SPF30 200мл + Мляко за след слънце 200мл. Всичко, което трябваше да направиш, за да ги спечелиш, бе да се позабавляваш и решиш нашия готин тест, след което да се регистрираш за страхотните ни подаръци. А сега е време да обявим имената на трите късметлийки:

Честито на Кремена Стоянова, Миглена Славова и Светлана Иванова!

Иновативното в слънцезащитната линия Sun Secure на SVR е, че тя е подходяща за всички членове на семейството - от най-малките до най-големите! Сухото олио от серията Sun Secure Solar Oil е идеално за твоето лице, тяло и коса, благодарение на формулата с технология Integral Secure, която противодейства на UVA, UVB, видимата светлина и инфрачервените лъчи. Не е ли прекрасно да не се налага да носиш 3 различни продукта, когато можеш да разчиташ на един за цялото тяло?!

Разбира се, не бива да забравяме и за грижата за кожата след излагането ѝ на слънце. Решението на SVR за цялото семейство е млякото за след слънце, което осигурява оптимално успокоение за кожата, омекотява и хидратира.

 Честито на победителките! Желаем ви слънчево и защитено лято!