Ако сте един от хората, които са усетили тежестта на сезона на затъмненията, следващата лунация може да бъде глътка свеж въздух. Пристигайки на 24 ноември, Луната навлиза в Стрелец, което ни насърчава да нахраним ума и душата си. Макар че обикновено има малцина избрани, които са склонни да бъдат силно засегнати по време на циклите на новолунието и пълнолунието, веселият огнен знак пръска малко от своя юпитеров късмет към всички нас - включително към зодиакалните знаци, които са най-засегнати от новолунието през ноември 2022 г. Вижте кои са те:

Близнаци

В добра компания ли сте, Близнаци? При това новолуние, което осветява вашия сектор на партньорството, може да имате важни разкрития за връзката си или да въведете нови граници с партньора си. От друга страна, нов любовен интерес може да ви отведе на спонтанно пътешествие.

Заради настоящия ретрограден Марс в Близнаци, представителите на тази зодия биха могли да се възползват от доза късмет, а това лунно съвпадение ще им донесе точно това! Партньорството може да бъде особено сладко място за Близнаците около това новолуние.

Дева

Подгответе се да изпитате носталгия, тъй като новолунието ви вдъхновява да се съсредоточите върху ситуацията удома, Деви. През целия сезон на Скорпиона сте били в главата си, така че сега е добър момент да се прехвърлите към домашните отговорности и да действате бавно.

Аналитичните Деви са известни с това, че не винаги могат да се отпускат, но това новолуние ще им даде възможност да го направят, преди лудостта на празниците да настъпи официално. Допълнителното разточителство вероятно ще се усети около дома и с любимите хора.

Стрелец

В момента усещате енергията на главния герой, Стрелчета - попийте всичко това! Не забравяйте обаче, че думите и действията ви имат тежест, така че когато изказвате мнението си, внимавайте как може да бъде прието.

Кацайки в управляващия в момента знак на Стрелеца, това красиво новолуние може да доведе до промяна на външния вид или пазаруване. Сега всички погледи са насочени към Стрелците, така че те трябва да отпразнуват как се изявяват в света, а другите с удоволствие ще се присъединят към празника.

Риби

Новолунието ви създава усещането за главен изпълнителен директор в момента, Риби. Тази лунация ви вдъхновява да поемете инициатива в кариерата си и да разширите мрежата си. Запитайте се как искате да ви възприемат и използвайте юпитеровата сила на това новолуние, за да ви помогне да го постигнете.

Владетелят на това новолуние, Юпитер, все още седи красиво в Риби и ще даде на всички Риби повод да се наслаждават на красотата на живота. Все пак трябва да се внимава да не се изгубите прекалено в морето, защото границите може да се окажат особено трудни за достигане.