Осми март беше само преди няколко дни, но екипът ни е на мнение, че всяка дама заслужава да се чувства красива, женствена и специална всеки ден, не само в определени дни или празници! 

Както знаем най-добрите приятелки на жената са... бижутата. Афинитетът към тях датира от древни времена, а днес красивите аксесоари са не само допълнение към визията на жената, но и белег на добър вкус и начин да изрази себе си. Тази непреходна класика, придава допълнителен стил и изтънченост в излъчването ѝ, носи символика и определено е един прекрасен спомен през годините. 

И като заговорихме за една от най-големите страсти на всяка дама, дойде време да обявим коя е и щастливката, която заедно с нашите добри приятели от SiLVER COURT ще зарадваме с ваучер на стойност 100 лв. и възможността сама да избере перфектния подарък за себе си. За да се включиш в надпреварата единственото, което трябваше да направиш, е да разбереш повече за своята същност и жената в теб на нашата специална платформа и да попълниш коректно формата за участие. Е, нетърпелива ли си да разбереш дали не сме изтеглили твоето име?

Честито на Цветелина Милкова! Мила Цвети, време е да заблестиш още по-ярко и не забравяй да ни изпратиш снимка с новото попълнение в кутията си за бижута.

SiLVER COURT предлага висококачествени и разнообразни бижута от селектирани колекции на световни брандове като Thomas Sabo, Bliss, TI SENTO, Blush, UNOde50 и PANDORA. Фината им изработка, достъпната цена и тяхната уникалност ги превръщат от аксесоар в израз на неподправената индивидуалност, красота и женственост, която притежава всяка дама.