Една от най-големите заблуди, с които живеем днес, е илюзията за безкрайността на времето и възможностите, които винаги ще идват в живота ни. А времето просто отминава, докато пропуснатите шансове се изплъзват между пръстите ни... Така, започваме всичко отначало - поставяме си нови цели, даваме началото на нови борби, на представата за това как ще изглежда животът ни след 5 или 10 години, когато вече имаме така желаното в този момент, понякога падаме, а друг път се извисяваме над страховете си...

Ако и ти имаш мечти, които искаш да сбъднеш, е време да спреш да ги визуализираш само преди да заспиш. Позволи им да се започнат да се случват още на сутринта, веднага щом се събудиш! Защото всичко е възможно и то много по-бързо, отколкото дори си си представяла, благодарение на всичко, което ще научиш на уъркшопа “Приятел за цели“, където ще получиш много практически съвети, които ще ти помогнат да изясниш целите си и да поставиш фундаментите на живота, който искаш.

Единственото, което се изискваше от вас, бе да отговорите правилно на  въпроса „На коя дата се провежда уъркшопът „Приятел за цели“ и след това се регистрирате във формата за участие. А ето, че днес дойде ред да разберем името на големия късметлия. 

Елизабет Михайлова, честито! 

Само сега имаш уникалната възможност да почерпиш знание от едно рядко провеждано събитие, което предстои през декември - уъркшопа „Приятел за цели - Изграждане на умение да постигаме целите си“! Идеята на уъркшопа е да ти даде невероятната възможност да изградиш своя уникална 25-годишна визия за това какво искаш от живота. Само се замисли се как би определил най-подходящата следваща стъпка, ако не знаетеш дестинацията? След като вече имаш визия за всяка отделна област от своя живот, следва да направиш конкретни цели с действия за следващите 90 дни. А целите са малките стъпки, които трябва да изпълняваш докрай, за да бъдеш от онези 4% от хората, за които ти споменахме малко по-нагоре.

Благодарим на всички участници, които съвсем скоро могат да очакват много нови игри от нас!